[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[6]夢夢忍蛙好無辜

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

屌 道館我得呢隊咁既野打 呢家先31勝 比d新寵打撚到on99

打到30都好勁、我抽中新火雞都係岩岩先二十勝

屌 道館我得呢隊咁既野打 呢家先31勝 比d新寵打撚到on99

打到30都好勁、我抽中新火雞都係岩岩先二十勝

火雞我小號抽到 太唔穩定了 無用 有位放多隻火鳥穿穿樂仲好 火雞係用黎運氣打代歐
企鵝勁?唔識用
企鵝勁?唔識用

都唔差A+型寵 留手上出另外兩邊 對面唔敢踩你點 比人封左都可以跳出黎守

3400代歐 今之仆街了

草劍換位換唔到卡比獸 佢以為輸左斷線

唔知邊位腦殘代歐狗? 巴打?
你咁撚蠢就唔好玩隻game
2分鐘可以收你皮 突登去到7秒先收你皮
吹呀 死代歐狗
3隻代歐A頭幾撚惡 可惜玩親代歐都冇腦

狗咬狗

屌抽垃圾

屌抽垃圾

屌 我想要女蜂王
我80抽都無 真心最多黑龍抽左3隻 唔介意3換1 出交易系統未呀屌你老未

屌抽垃圾

屌 我想要女蜂王
我80抽都無 真心最多黑龍抽左3隻 唔介意3換1 出交易系統未呀屌你老未

女蜂王有咩勁
組蜜蜂戰隊
組蜜蜂戰隊

咪又係比代歐屌打 極少人玩下特別team
其實咩係N 我上到3400場場對手都N·XXXX
仲要大多數代歐狗
屌搞到我當火箭兵團咁打
其實咩係N 我上到3400場場對手都N·XXXX
仲要大多數代歐狗
屌搞到我當火箭兵團咁打

黑白版個唔知乜乜團boss好似叫N
組蜜蜂戰隊

已知
代歐team最噁心
黑白龍+overdrive常見 雖然強都叫平衡到
火team無咩團隊加成
水team +20攻 用企鵝Cover隻Buff先叫穩
熱帶team 剋到代歐
惡team打擊面太細直頭沒落
毒team 或 麻痺team幾好玩
鋼team無人用
冰team + 水君 或者 地面team + 泥沼王 少左人用
輪唱team無見好耐
螞蟻team見過一次極弱
水母team畀毒team 取代了
依家仲有冇人敢特登輸,掉rank

等下月排名戰

輸三場打一場電腦囉 無咁明顯 但有時快快10冠都會架啦

等下月排名戰

打電腦組別分只會加1分放棄把啦

等下月排名戰

打電腦組別分只會加1分放棄把啦

係呀 就係牌頭加1分 ranking 加10幾先係咁洗分出黎
組蜜蜂戰隊

已知
代歐team最噁心
火team無咩團隊加成
熱帶team 剋到代歐
鋼team無人用
冰team + 水君 或者 地面team + 泥沼王 少左人用
輪唱team無見好耐

點整訓教隊?
組蜜蜂戰隊

已知
代歐team最噁心
火team無咩團隊加成
熱帶team 剋到代歐
鋼team無人用
輪唱team無見好耐

點整訓教隊?

用緊隊幾好玩
Ex鬼樹+Ex鬼系gym送果隻+波波球+蚊香蛙+鐵甲蛹(巴他蝶)+火雞(唔關事,但唔落唔夠打)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞