[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[6]夢夢忍蛙好無辜

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

個陣仲特登上黎問換咩好
你地仲話換代歐好
而家變咗落水狗

你換完係咪好好打
就係因為太神做壞遊戲
呢家遇到代歐就掛佢5分鐘機

勝率係唔錯既

所以先唔玩 代歐遇代歐 又鬥廢步 垃圾

又未去到必勝或無腦贏既
可能我廢

齊哂5隻未 齊左應該無腦打 除非遇到惡隊 草隊都輕鬆打 只要咪手多去打人 只封位同夾人

而家得4隻…2攻1速1防
唔想再換代歐了
感覺4隻好夠了…再換都唔會勁好多

證明你未識玩代歐 5隻可以封死前期放4-5隻 企鵝果d彈出颼唔計

有咁易封死人地出生點咩
代歐等人打真係好無趣味
代歐等人打真係好無趣味

5-6隻代歐仲係有優勢

代歐隊正仆街=

屌你 你咪又係代歐狗
代歐等人打真係好無趣味

5-6隻代歐仲係有優勢

代歐隊正仆街=

屌你 你咪又係代歐狗

你老母就代歐狗

舊post嘅人全部都知你玩過代歐啦
毒蛙好玩 是咁放毒,人地又打唔中我

屌 我兩隻毒蛙係咁放毒攻唔入
奇異花 草劍 蜥蜴 叉字 毒蛙
最後一隻試過叉字毒蛙都係一般般
有雷鳥換走草劍應該會好d

玩開代歐輸唔起,一輸就斷線

玩開代歐輸唔起,一輸就斷線

打撚死班代歐狗

之後連輸3場
呢幾日連中雷鳥同蜥蝪王
如果落tropical energy 點砌最好

雷鳥 蜥蜴王 草劍 夢夢 鯉魚王->鯉魚龍 代歐A/岩劍/火焰雞/火鳥
呢幾日連中雷鳥同蜥蝪王

雷鳥 蜥蜴王 草劍 夢夢 鯉魚王->鯉魚龍 代歐A/岩劍/火焰雞/火鳥

試下有咩好玩啦,隊隊一樣好悶
呢幾日連中雷鳥同蜥蝪王

訓隊有無得玩?
蟲 gym 好 Q 難打
全部精靈都大大力
呢幾日連中雷鳥同蜥蝪王

其實都係被逼
唔落 tropical energy 會俾代歐屌打

不過當然要去到 3000 咁上下先會見到班仆街
全部精靈都大大力

輸到西咁
全部精靈都大大力

輸到西咁

為做粒 ex cube 定硬上

屌 道館我得呢隊咁既野打 呢家先31勝 比d新寵打撚到on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞