[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[6]夢夢忍蛙好無辜

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
玩唔同組合其實幾正,希望隻game遲d會開d新玩法
組蜜蜂戰隊

咪又係比代歐屌打 極少人玩下特別team

已知
代歐team最噁心
黑白龍+overdrive常見 雖然強都叫平衡到
火team無咩團隊加成
水team +20攻 用企鵝Cover隻Buff先叫穩
熱帶team 剋到代歐
惡team打擊面太細直頭沒落
毒team 或 麻痺team幾好玩
鋼team無人用
冰team + 水君 或者 地面team + 泥沼王 少左人用
輪唱team無見好耐
螞蟻team見過一次極弱
水母team畀毒team 取代了

點整訓教隊?

用緊隊幾好玩
Ex鬼樹+Ex鬼系gym送果隻+波波球+蚊香蛙+鐵甲蛹(巴他蝶)+火雞(唔關事,但唔落唔夠打)

波波球不如換草伊貝做跑腿啦
組蜜蜂戰隊

已知
代歐team最噁心
火team無咩團隊加成
熱帶team 剋到代歐
鋼team無人用
冰team + 水君 或者 地面team + 泥沼王 少左人用
輪唱team無見好耐

點整訓教隊?

用緊隊幾好玩
Ex鬼樹+Ex鬼系gym送果隻+波波球+蚊香蛙+鐵甲蛹(巴他蝶)+火雞(唔關事,但唔落唔夠打)

又好似係 無隻3速好難玩😂😂
組蜜蜂戰隊

已知
代歐team最噁心
火team無咩團隊加成
熱帶team 剋到代歐
鋼team無人用
輪唱team無見好耐

點整訓教隊?

用緊隊幾好玩

波波球係訓覺紫技入面比例最高,所以唔換得,無3速無所謂啦
組蜜蜂戰隊

已知
代歐team最噁心
火team無咩團隊加成
熱帶team 剋到代歐
鋼team無人用
輪唱team無見好耐

點整訓教隊?

用緊隊幾好玩

波波球係訓覺紫技入面比例最高,所以唔換得,無3速無所謂啦

你計漏了鬼樹同草伊貝既潛在互動
呢個陣草伊貝比波波球同蚊香蛙都重要得多
大更新會有mega進化
mega寵係UX罕有度
大更新會有mega進化
mega寵係UX罕有度

邊隻有mega進化?
鳳凰係咪1隻就夠?
大更新會有mega進化
mega寵係UX罕有度

邊隻有mega進化?

暫時知老噴,暴蠑螈同大針蜂都有
老噴有哂XY
鳳凰係咪1隻就夠?

大更新會有mega進化
mega寵係UX罕有度

邊隻有mega進化?

老噴有哂XY

好彩有隻老噴

首先你要抽到mega
大更新會有mega進化
mega寵係UX罕有度

邊隻有mega進化?

老噴有哂XY

好彩有隻老噴

首先你要抽到mega

遊戲毀了 準備換game
遊戲應該行Cost制

限制每局出EX配額,例如出夠4EX就要搭返1R1UC或以下
遊戲應該行Cost制

遲d有全uc場一定通街都係超音波幼蟲+怨娃
遊戲應該行Cost制

遲d有全uc場一定通街都係超音波幼蟲+怨娃

so sad

流傳更新內容
全uc場個d係酒店?

好耐以前開左acc 呢排無聊開一開 單抽中左隻鳳凰就玩返

有邊隻好用嫁?
同埋依家唔同晒咁既 要打D 咩先?
背背龍都勁丫,可以玩住先。又有鳳凰,自己開頭玩乜都無得隻R果條龍,慢慢玩落去就會儲到勁野
唔好打啦 棄game啦
唔好打啦 棄game啦

Why

睡吧!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞