[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[6]夢夢忍蛙好無辜

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
黑白龍既理想隊員點組?

我蜥蝪王 夢夢 雷鳥 加多隻mp3電蜘蛛(之前用忍蛙)

唉 冇雷鳥 玩唔到麻痺隊

個人認為雷鳥唔係必要

冇雷鳥麻痺隊好似唔夠力
黑白龍既理想隊員點組?

個人認為雷鳥唔係必要

冇雷鳥麻痺隊好似唔夠力

麻痺隊點玩法?咩隊員

我都想知 我有雷鳥 電蜘蛛仔 大電蜘蛛 雷E貝
岩岩4連

再加4000藍石

爽yy
黑白龍既理想隊員點組?

個人認為雷鳥唔係必要

冇雷鳥麻痺隊好似唔夠力

麻痺隊點玩法?咩隊員

我都想知 我有雷鳥 電蜘蛛仔 大電蜘蛛 雷E貝

雷伊大蜘蛛各2其餘任搭
推介哈古可以痺自己同雷伊做surround
可以考慮落swap spot俾雷伊做速攻
我想問monthly ranking係咪跌咗都係照計最高分㗎?
我想問monthly ranking係咪跌咗都係照計最高分㗎?

請珍惜代歐狗 3000分呀拿 一隻夢夢收你皮

好多on9仔用隻速度型鳩衝

好多on9仔用隻速度型鳩衝

佢兩隻都係用黎守我 不過我x attack先屌死一隻 然後佢另一隻打我miss左

音波龍真心難用

唉 好耐無中ex 俾小弟開心下啦
我草毒隊3000分跌到得2600
點先發揮到黑白龍威力?已經買左2張 +30攻卡

又落埋黃蛛蜘。都唔是好識用黑白龍

黑白龍好講運氣

黑白龍好講運氣

有運時打到對手冇寵都得
新手岩岩抽到yveltal 睇到隻game只有好少dark pokemon
唔知幾時先farm到dark team
新手岩岩抽到yveltal 睇到隻game只有好少dark pokemon

一早farm左
3瑪狃拉
不過過左氣咁解
而家league 好多人用manaphy+兩隻鯉魚

一早farm左
3瑪狃拉
不過過左氣咁解

點解過左氣既

一早farm左
3瑪狃拉
不過過左氣咁解

點解過左氣既

新野越出越屈機

黑白龍好講運氣

有運時打到對手冇寵都得

啱啱一場打飛對面兩隻
但又有一場黑龍打夢夢都輸 轉中miss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞