[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[6]夢夢忍蛙好無辜

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
虹箱中第三隻火鳥啦 我想要我無既野呀

抽到5隻 1隻雷鳥都無

玩咁耐 三鳥淨係中過一隻急凍鳥

雷鳥最勁 之後火鳥定急凍鳥?

我覺得急凍鳥同黑龍打夢夢都幾穩 開波人地衝埋黎之後跳 急凍鳥可以追住打 仲可以飛過佢擋路
一覺唔留神就比飛機飛入黎
蜥蜴王燒傷之後(金技變左miss後),岩格個特性:藍技變miss冇生效到
虹箱中第三隻火鳥啦 我想要我無既野呀

抽到5隻 1隻雷鳥都無

玩咁耐 三鳥淨係中過一隻急凍鳥

玩咁耐 三鳥淨係未中過一隻急凍鳥
點先有多d石
成日開箱中AI ticket同metal....
代歐雖然冇以前咁強勢
但依家唔係俾人針嘅話一d都唔弱
啱啱輸左俾代歐
利申 冇黑白冇草
代歐雖然冇以前咁強勢
啱啱輸左俾代歐
利申 冇黑白冇草

黑白打代歐冇優勢喎
代歐雖然冇以前咁強勢
啱啱輸左俾代歐
利申 冇黑白冇草

黑白打代歐冇優勢喎

根本係以前好多個人弱智但係拎住隊代歐就上到去3000up
改弱少少就話玩唔到

依家只係無以前咁痴線
但係識玩既用代歐仲係幾強
慢慢出晒成隊上場之後cosmo energy都係好煩
想換隻鋼劍返黎砌鋼deck

鋼劍 heatran 企鵝 鋼蟲 銅鏡 巨金
3張鋼蟲卡 steel energy 跳

有燒傷 有冰 有混亂 等人中狀態再射
兩隻野跳出黎唔怕封點
鋼蟲開埋steel energy有66攻

兩隻野跳出黎唔怕封點

咁多材料升lv

兩隻野跳出黎唔怕封點

咁多材料升lv

升lv真煩
幾隻ex都係升滿5lv會少格miss
哪有exp

兩隻野跳出黎唔怕封點

咁多材料升lv

升lv真煩
幾隻ex都係升滿5lv會少格miss
哪有exp

升緊夢夢爭40000就5lv...
先黎出隻鋼格sm我
上左注目
上左注目

隨機上注目?

唔知,我覺得係
上左注目

隨機上注目?

唔知,我覺得係

點知自己上左?
上左注目

隨機上注目?

唔知,我覺得係

點知自己上左?

自己上去睇

感覺每個鐘最開頭嗰陣打會易啲上

新手咁砌好唔好 成日輸
[im]https://holland.pk/4eauzixh[/img]
新手咁砌好唔好 成日輸

無3速
暴飛龍換走擺隻3速嘅啦
[im]https://holland.pk/4eauzixh[/img]
新手咁砌好唔好 成日輸

無3速
暴飛龍換走擺隻3速嘅啦

個人喜好一隊至少要有兩隻3速
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞