[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[6]夢夢忍蛙好無辜

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
冇得跌其實好難打

上到3000分根本就代歐多

根本唔應該分2個分去計
唔係打代歐就係tropical

咩是tropical

用tropical energy嘅隊
以蜥蜴王,草劍,雷鳥,夢夢做骨幹

我憎水隊多啲,特別係仆街港女 manaphy
冇得跌其實好難打

根本唔應該分2個分去計

咩是tropical

水deck用家表示你追住隻甲賀來打就得
冇得跌其實好難打

根本唔應該分2個分去計

咩是tropical

我都有玩水隊,到而家都唔識欣賞忍蛙
冇得跌其實好難打

根本唔應該分2個分去計

咩是tropical

我都有玩水隊,到而家都唔識欣賞忍蛙

打大紫同超能力系,有dark energy唔驚夢夢同代歐
開虹箱
班吉拉 奇蹟草 負電拍拍 ignot C metal UC
仲有2個虹箱
開虹箱
仲有2個虹箱

班吉啦好好啦
開虹箱
仲有2個虹箱

班吉啦好好啦

已經有一隻
全白技唔好用
gym有電擊魔獸(EX)同埋雷擊怪(C)
祝大家一陣武運亨昌
祝大家一陣武運亨昌

點解見唔到
開虹箱
仲有2個虹箱

班吉啦好好啦

已經有一隻
全白技唔好用

食落去多d exp
祝大家一陣武運亨昌

有咩新怪?
祝大家一陣武運亨昌

有咩新怪?

得雷擊怪(C)係新
祝大家一陣武運亨昌

點解見唔到

6點就見到,e家入到game
祝大家一陣武運亨昌

有咩新怪?

得雷擊怪(C)係新

Gym開始左?

6點開波,e家入得
忍娃我升爆黃技

仲是成日得一次

是咪要逼人升藍技呢?

我升金來殺夢夢同代歐D
祝大家一陣武運亨昌

有咩新怪?

得雷擊怪(C)係新

屌佢老母
祝大家一陣武運亨昌

有咩新怪?

得雷擊怪(C)係新

屌佢老母

其實佢個cycle冇慢到
以前係2星期橙箱之後再2個星期league先加新寵
e家係第1-2星期橙箱,第2個星期leauge,調整舊寵,再重覆一次先加新寵

雷鳥飛過電蜘蛛就麻痺
冇發覺電蜘蛛一下120攻打埋來
獎品算係所有Gym最弱
獎品算係所有Gym最弱

2隻電擊怪取代咗張booster ticket同ingot EX
第二個虹箱
羊 草伊 鬼雀 metal C ingot R
EX呢
第二個虹箱
羊 草伊 鬼雀 metal C ingot R
EX呢

電腦自己用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞