[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[6]夢夢忍蛙好無辜

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
玩左兩日先夠6抽一次 得一隻EX chesnaught 打主線有少少辛苦
玩左兩日先夠6抽一次 得一隻EX chesnaught 打主線有少少辛苦

你仲有d咩?
正路有ex唔會難打
主線酒店已經係成年前嘅產物
嗰陣係有ex已經係人生贏家嘅年代

盡力打啦
其實新手就咁拎堆3mp去玩已經夠揪

你仲有d咩?
正路有ex唔會難打

仲有比卡超, 沙漠蜻蜓, 水母
d星星任務成日都做唔哂
[img][url]https://2.bp.blogspot.com/-dSuV7gsunG8/WRMJ1ky5zLI/AAAAAAAABDA/p7JOjjK_QEkxTV5_0MAmxFM3b3NLoUvlQCLcB/s320/309.PNG[/ig][/url]
其實呢隻幾強
3速2星麻痺+wait, 仲1隻buff全隊攻
如果同對面撞怪, 或者100攻果堆, 多1攻就爭好遠

之前都俾電電蟲屈過

呢隻已經入左隊

遲d出張電卡 麻痺隊應該好撚煩
[img][url]https://2.bp.blogspot.com/-dSuV7gsunG8/WRMJ1ky5zLI/AAAAAAAABDA/p7JOjjK_QEkxTV5_0MAmxFM3b3NLoUvlQCLcB/s320/309.PNG[/ig][/url]
其實呢隻幾強

之前都俾電電蟲屈過

呢隻已經入左隊

strong hold 左 不過唔係好識用 都係用番shuppet先

你仲有d咩?
正路有ex唔會難打

仲有比卡超, 沙漠蜻蜓, 水母
d星星任務成日都做唔哂

d星星係要好刻意去做先做得晒
所以唔使咁介意齊唔齊
其實呢隻幾強

之前都俾電電蟲屈過

呢隻已經入左隊

strong hold 左 不過唔係好識用 都係用番shuppet先

痺隊今次有蜘蛛先叫有返d睇頭
如果唔係真係廢到仆街
除非對面全部水箭龜咁嘅樣
黑白龍既理想隊員點組?

我蜥蝪王 夢夢 雷鳥 加多隻mp3電蜘蛛(之前用忍蛙)
電蜘蛛真係好勁
三步+己方+1
電蜘蛛真係好勁
三步+己方+1

招招都+1我已經可以慳返幾個ex cube
黑白龍既理想隊員點組?

唉 冇雷鳥 玩唔到麻痺隊
黑白龍既理想隊員點組?

我自己用開蜥蜴王 夢夢 草格 月伊
黑白龍既理想隊員點組?

唉 冇雷鳥 玩唔到麻痺隊

個人認為雷鳥唔係必要

呢個陣容玩幾日跌到低過2900
最大缺點係無穿人無飛好難突到
好難突破到
好似少左人玩

本身隻game都唔太受歡迎
好似少左人玩

好耐無出過EX
好似少左人玩

好耐無出過EX

5下4連
e都冇得x下
好似少左人玩

好耐無出過EX

5下4連
e都冇得x下

慘在開箱都唔會出到新ex
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞