[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[6]夢夢忍蛙好無辜

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Id 61 darkrai 新棋?

event舊棋
隔離遊戲王個app game已經話搞正規世界賽
呢隻game連續幾個月仲係搞gym
玩家又開始流失
幾時先有新野玩啊
玩家又開始流失
幾時先有新野玩啊

呢隻game每日玩兩三局好夠皮
玩多幾局會好攰
玩家又開始流失
幾時先有新野玩啊

呢隻game每日玩兩三局好夠皮
玩多幾局會好攰

係 同埋一局都幾花時間

小號單抽中左岩劍

轉左金卷單抽又中一隻
利申 小號

小號單抽中左岩劍

屌,登入獎勵連ingot R 都出埋,儲石速度又再減慢

明顯減左啦 轉盤根本轉極都係果兩樣 日任出藍r樹率大幅提血 暗改既 出石都係得10粒

明顯減左啦 轉盤根本轉極都係果兩樣 日任出藍r樹率大幅提血 暗改既 出石都係得10粒

轉盤70石嗰格細咗好多
俾人屈左幾日黑白龍 同蜥蜴
忍唔住一怒買左隻蜥蜴
一野連贏十二場而家仲未輸
on9game 寵物數值大於個人技術
俾人屈左幾日黑白龍 同蜥蜴
忍唔住一怒買左隻蜥蜴
一野連贏十二場而家仲未輸
on9game 寵物數值大於個人技術

電腦見你買左野先比你咁好運
蜥蜴都可以下下轉中金技
仆你個街 呢兩日打親都輸 成日臭手車中miss game都唔撚想入
仆你個街 呢兩日打親都輸 成日臭手轉中miss game都唔撚想入
仆你個街 呢兩日打親都輸 成日臭手車中miss game都唔撚想入

一樣 on撚9

一樣 on撚9

每日臨訓前淨log in
對上兩個占一場都冇打過
幾時有新pokemon?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞