[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[6]夢夢忍蛙好無辜

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
[im]https://holland.pk/4eauzixh[/img]
新手咁砌好唔好 成日輸

無3速
暴飛龍換走擺隻3速嘅啦

個人喜好一隊至少要有兩隻3速

呢樣真 但我得紅飛機 夢夢 shuppet 同genesect
通常放夢夢同shuppet
[im][url]https://holland.pk/4eauzixh[/img][/url]
新手咁砌好唔好 成日輸

無3速
暴飛龍換走擺隻3速嘅啦

個人喜好一隊至少要有兩隻3速

呢樣真 但我得紅飛機 夢夢 shuppet 同genesect
通常放夢夢同shuppet

冇3速先攻會自己霸左個出寵位
浪費左1步
比隻黑龍打撚走晒
原來開箱出到gei EX只係update 到去 Heatran and Rhyperior
之後新個啲ex同r 開箱都冇得中
得抽booster 或藍碎換
原來開箱出到gei EX只係update 到去 Heatran and Rhyperior

改鎖匙箱嗰次update改咗好多
箱就少咗嘢 而且仲多咗好多橙箱

改鎖匙箱嗰次update改咗好多
箱就少咗嘢 而且仲多咗好多橙箱

鎖匙箱次次唔係白光就藍光……
force removal有乜用 完全唔明

冇人用

冇人用

霸人地兩個出寵位先用得
指定一隻寵
該回合打死對手
對手out game
唔捨得換黑龍

利申:窮撚

3000碎已經比其他ex平
唔捨得換黑龍

4000換鋼格好似仲屈

藍技變miss

係岩格黎
唔捨得換黑龍

4000換鋼格好似仲屈

藍技變miss

係岩格黎

藍技變miss 真心正
屌打返蜥蝪王
但我又係爭隻黑龍 爭少少碎先換到
但又驚會nerf
是咪有張卡專比超鐵用? 是邊張

Long barrel 好似係

其實呢隻幾強
3速2星麻痺+wait, 仲1隻buff全隊攻
如果同對面撞怪, 或者100攻果堆, 多1攻就爭好遠

其實呢隻幾強

開極箱都唔中呢隻,好野黎
[img]https://2.bp.blogspot.com/-dSuV7gsunG8/WRMJ1ky5zLI/AAAAAAAABDA/p7JOjjK_QEkxTV5_0MAmxFM3b3NLoUvlQCLcB/s320/309.PNG[/ig]
其實呢隻幾強

之前都俾電電蟲屈過
[img][url]https://2.bp.blogspot.com/-dSuV7gsunG8/WRMJ1ky5zLI/AAAAAAAABDA/p7JOjjK_QEkxTV5_0MAmxFM3b3NLoUvlQCLcB/s320/309.PNG[/ig][/url]
其實呢隻幾強

之前都俾電電蟲屈過

呢隻已經入左隊
對親都低分 輸就扣45,贏就加18 戇鳩

+1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞