[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[6]夢夢忍蛙好無辜

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
每月金卷幾時派

屌我真係發覺你成撚日問架喎
每個月都係月頭第一日下畫派架啦on9

都有戇鳩cut埋圖答我

費事你條on9問完又問咪好心cap圖話你知你老母生漏左你個腦喱

你又會記得佢問過咁犀利
每月金卷幾時派

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/01/142419_ac4db20353dc342859dddb97c615a615.jpg[/ig]
屌我真係發覺你成撚日問架喎
每個月都係月頭第一日下畫派架啦on9

都有戇鳩cut埋圖答我

費事你條on9問完又問咪好心cap圖話你知你老母生漏左你個腦喱

你又會記得佢問過咁犀利

你試下重溫每一個舊post嘅月頭

30抽有1EX4R算係expected return
左右下角都係幻蟲退化

左右下角都係幻蟲退化

巴打唔等下星期出新怪先抽?

左右下角都係幻蟲退化

個人喜好超想要巨沼怪同水君
d卷拎來儲藍碎同埋搏下運氣就算
寧願穩陣d儲石換6抽同埋藍碎換想要嘅嘢好過

左右下角都係幻蟲退化

呢家出新怪都玩組合 蜥蜴草劍果期遊戲已做壞 呢家出都係一般般 新出都係迫你玩組合 我都全部抽哂 水君抽到防守會好撚穩 抽多隻好似雜總企你後邊係香港最強後盾咁 無人敢出手

左右下角都係幻蟲退化

呢家出新怪都玩組合 蜥蜴草劍果期遊戲已做壞 呢家出都係一般般 新出都係迫你玩組合 我都全部抽哂 水君抽到防守會好撚穩 抽多隻好似雜總企你後邊係香港最強後盾咁 無人敢出手

有無咁誇呀水君…
得60 70攻…好易死喎

左右下角都係幻蟲退化

有無咁誇呀水君…
得60 70攻…好易死喎

抽到你就知 黎一隻打一隻 60 70一招冰封 要攻得入其實佢只係博你轉中70 你試下係對面屋企冰封一隻 呢場你打3隻啦

左右下角都係幻蟲退化

屌,20張卷用晒
水君好少人用
岩岩打左場gym3雷鳥 打得好辛苦最後自己傻仔郁左隻守goal既怪比佢飛左入去 btw 果條扁既電魚+蜘蛛幾好用,一飛過痺左就用蜘蛛打120
有冇for呢隻game嘅tg group比join?定係其實lihkg冇咩人玩?
有冇for呢隻game嘅tg group比join?定係其實lihkg冇咩人玩?

本身都冇咩人
開左tg仲邊有人推post
有d巴哈台仔開左group
有d巴哈台仔開左group

Line group黎
隻game都on9
岩岩打gym唔用腦鳩禁都贏到
係咁比人夾仲要比人用雷鳥電晒成排都贏
今次獎品真係唔多吸引
無咩動力上50勝

Dev 幾時先肯 revamp 個 gym system
今次獎品真係唔多吸引
無咩動力上50勝

Dev 幾時先肯 revamp 個 gym system

都幾型丫

好辛苦洗走3虹箱又來過

好辛苦洗走3虹箱又來過

又可以開三隻龜頭

好辛苦洗走3虹箱又來過

又可以開三隻龜頭

抽金卷已經4隻

好辛苦洗走3虹箱又來過

又可以開三隻龜頭

抽金卷已經4隻

又中班吉拉
新手加入求救 我點樣組隊 定係應該專心刷首抽先
新手加入求救 我點樣組隊 定係應該專心刷首抽先

應該儲夠300石 淨係抽新手六連
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞