22歲兩度患癌 (7)

1001 回覆
1880 Like 14 Dislike
你地下一世一定會白頭到老
RIP
RIP 好多謝樓主、女朋友同細妹帶左好多正能量比我地,女朋友同細妹保重啊,相信樓主一定會係天堂生活得好好

Rip
樓主女朋友同屋企人都要好好保重呀
節哀,愛錫好自己先可以愛錫其他人,保重
突如其來的消息 太突然了
唉 人生無常 一直相信樓主會好返
最令我感受至深係
1 樓主樂觀抗逆的精神
2 樓主女朋友不離不棄的精神
仲有樓主同妹妹之間兄妹情深
Btw Rip
願樓主身邊的人生活安康
RIP
一路睇樓主既post一路覺得佢一定會無事好番
點知會發展得咁突然
你地一定會再重遇架
RIP
巴打態度好正面 好有影響力
次次睇到個post都會好warm
屋企人同女朋友都要堅強呀
相信來世一定會重遇 !
在世嘅身邊人都要堅強面對啊
由第一個post追到而家 好多謝樓主帶咁多正能量比我地
你已經好叻仔喇 咁辛苦都堅持左咁耐 希望下世既你無病無痛 健健康康咁生活

樓主女朋友 你呢排都好辛苦喇 樓主堅持咁耐我諗好大原因都因為你 你係一個好女仔

樓主妹妹 你都要堅強震作 代替樓主好好生活落去

RIP
訓唔著見到呢個消息

Same
本身見有新post諗住入來打下氣
而家都唔知講咩好

係張床到諗諗下又眼濕濕,
諗番起十幾年前係病床前面同老母講最後果句說話
果時老母已經彌留狀態,我喊住咁講出口
老豆本來無乜表情,聽完之後笑左一聲然後都喊

死者而已,你地要堅強
RIP樓主
樓主女朋友同阿妹要堅強
你地會帶住樓主一部分走下去,就好似佢一直陪住你地咁
總有一日你地會重聚架
好好保重 加油
唔可以為你做啲咩
希望你之後可以好好休息一下
追哂po
巴打好勇敢 睇到都感動 真心希望你下一世會健健康康
好好保重
係樓主教識我點樣堅強過每一日
珍惜眼前人
rip
巴打你得到解脫了,
以後都唔洗再受病魔折磨了

祝願你來世一定可以做一個健康快樂的帥哥,
再同女朋友相遇,再續未了緣

我已經忍唔住喊到七彩

雖然我地相識時間唔長但你正面、樂觀嘅態度,
深深的感染左我好多好多,
你雖然年紀比我細,
但思想卻成熟過我好多好多。
你以身教導我嘅野,我會一直記於心中,
會將正能量繼續感染身邊嘅人
或幫助更多有需要嘅人。
本身想聽日買d靚蘋果汁比你打氣,
可惜已經做唔到了

個日黎探你嘅時間雖然很短,
但同你同女朋友傾得好開心。
巴打嘅女朋友同啊妹,
亦令我體會到愛情同親情嘅力量
係可以好大、無私嘅奉獻同付出。

女朋友同啊妹你地2個要努力開心生活下去啊,加油。

Sorry for 1999
加油阿
RIP

呢兩日唔得閒追post.. 岩岩諗住訓前入黎集一集氣
點知睇到post6最後見到壞消息。。。個心即刻沉一沉

巴打,多謝你呀!多謝你呢段時間比左咁多正能量我地!
你呀!下世一定會同妹、女朋友相遇返㗎,到時一定要對佢地好好呀!你欠佢地太多喇

妹、女朋友,你地都要堅強呀!好多謝你地呢段時間keep住報告樓主最新情況。
之前追post,無見樓主上水一排就會好擔心佢
願巴打安息
願巴打家人 女朋友 朋友 節哀順變
巴打教識我地嘅係樂觀同勇敢
我唔會再諱疾忌醫嫁啦
r.i.p 願你在天堂一切安好,感謝你為大家上了珍貴的一課,因為你我更加珍惜生命的可貴。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞