22歲兩度患癌 (7)

1001 回覆
1880 Like 14 Dislike
一㩒入嚟又再睇到眼濕濕 樓主巴打,相信除咗女朋友,阿妹同屋企人外,你都會活喺我地眾巴絲打嘅心中

下世你一定會做個健康寶寶,依定就做住小天使保佑你嘅屋企人同女友先啦

期望我地全部人都有緣同你再聚
雖然未睇過post,唔知咩事,但會追番黎睇 R.I.P.
RIP
RIP
RIP
Rip
RIP
我會繼續發放正能量
巴打阿妹、女朋友,盡情吸啦!
巴打唔想見到你哋唔開心架!

有咩需要即管講出嚟
幫到一定幫
巴打 一路好走
好好好好好多謝你既正能量,希望你來生一生健康、快樂、平安,多謝你個post啟發到咁多人。
阿妹同女朋友都要撐住丫,set個限期俾自己狂喊同傷心,一過左個限期就做返個好似樓主咁咁開心咁正能量既人喇,人生總要move on,加油丫
一路好走
送隻歌比巴打: enya - only time
https://www.youtube.com/watch?v=upkYQqbrjSc
rip
RIP
一直有睇post但唔敢留言
因為有朋友年輕患癌
所以都明白樓主
一路好走
星空之中你化作最閃的星懸掛
來約定 在天邊 重遇吧
RIP
你地在生既都要堅強啊
RIP
RIP.
唯望天邊一方 他朝可重逢
唔敢再睇留言
睇(6)知道樓主走左已經忍唔住喊左
好似由(5)果陣開始睇,有一日樓主情況好差 有巴打叫人入黎集氣,果日睇睇下已經忍唔住流左幾滴眼淚,果陣開始一得閒就入黎睇。
雖然同樓主非親非故 但係唔知點解會擔心埋一份,
可能係因為之前屋企人走左仲未放得低,所以睇到呢d情況會有d感觸

習慣每日都入黎睇下樓主每日食左d咩同埋狀態係點,
其實都知樓主情況其實好差,但見樓主既意志好堅定,自己都正面埋一份,特別係見到樓主食麥當勞 食自己想食既野果陣會有d開心 因為狀態好似好左咁!

雖然宜家你走左 但相信好多巴打 絲打都受你影響,會積極正面好多!

希望妹妹同樓主女朋友可以快d走出傷痛
r.i.p.
雖然只有係之前嘅post留言過一次,但感覺好唔舍得

再見啦巴打
rip
rip
我相信你男朋友會希望你生活得開心,加油!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞