22歲兩度患癌 (7)

1001 回覆
1880 Like 14 Dislike
Rip
一直有追開post 覺得樓主真係好堅強
今日無啦啦見到咁真係有啲唔開心
希望樓主係天堂開開心心咁生活
同埋女朋友同阿妹要振作啊
RIP
RIP 感謝樓主女友陪伴住佢渡過呢段時光。
RIP
RIP
RIP
Rip 冇追哂咁多個post 但知道依個消息個心好唔舒服真係好似冇左個朋友咁好唔開心 雖然冇宗教信仰但我都會祈禱希望樓主下一世可以開開心心健健康康同埋樓主屋企人同女朋友可以永遠幸福快樂 你地一定可以再相見架! 打打下真係想喊!
你地一定要撐住呀 呀妹同女朋友!
RIP 一路走好,願主保佑佢
望樓主安息, o係天堂冇病冇痛可以舒舒服服
呢個post就完 應該都唔會開新post了

等樓主女朋友同阿妹決定啦
成日睇到個post可能好難放低好辛苦

同埋再開落去已經無左個意思係度

都有既
將樓主既精神繼續傳承比更多人知
亦都可以比個平台唔同既病友互相鼓勵

習慣左每日上連登第一件事就係問下巴打今日點
RIP 巴打
由開po冇幾耐追到而家
都有份一齊集氣
其實你已經好堅強
樓主女朋友同屋企人都要振作
rip
rip
RIP
RIP
RIP
呢個post就完 應該都唔會開新post了

等樓主女朋友同阿妹決定啦
成日睇到個post可能好難放低好辛苦

同埋再開落去已經無左個意思係度

都有既
將樓主既精神繼續傳承比更多人知
亦都可以比個平台唔同既病友互相鼓勵

習慣左每日上連登第一件事就係問下巴打今日點

呢世都唔會放得低佢,咁多年一齊既回憶點滴,點忘記到,佢永遠會起我心入面
依家個人去到邊做緊咩都總係覺得有啲唔對路,差緊啲野,點坐點企都有啲唔聚財咁
RIP,希望樓主喺上面過得開開心心
btw樓主女朋友你都要加油,仲有好長嘅路要行
樓主好勇敢 希望你下一次既人生活得精彩 健康

R.I.P
巴打RIP
希望你D正能量可以係連登延續落去
妹,仲要考試架,希望你盡快走出傷痛,考好個試比啊哥睇
女朋友都要撐住啊
雖然素未謀面
都祝福一路好走
下世做個健康幸福開心既人生🌷
RIP 再見啦樓主

樓主家人同女友要好好保重 節哀順變
Rip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞