22歲兩度患癌 (7)

1001 回覆
1880 Like 14 Dislike
樓主R.I.P. ...
阿妹同女朋友節哀順變......

樓主你好叻好犀利,
我淨係濕疹已經成日灰哂底
畀著係我一定撐唔到....
你仲可以畀到我地咁多正能量, 好多謝你!

上年有個朋友, 同樣年輕有為但突然間走左....
去醫院2日, 睇到佢情況轉差而又做唔到野個陣,
真係覺得, 人世真係好多野講唔埋, 話走就走......
朋友已經個心乸住乸住,
所以屋企人心情一定要啲時間平伏

阿妹同女朋友要堅強,
因為我地活得開心, 就係先走既人最想見到
同埋, 我都相信, 大家而家去左分叉路
先走既人行左快線去到終點,
等緊我地慢線既人衝線架
所以, 大家都一定會再見!!!
RIP
R.i.p. 肥
由第一個po追到呢度,之前無留過言,呢刻真係好想講,樓主真係分享咗好多正能量比人,我都係其中一個,自己擁有既野唔多,但係會更加珍惜有既野...
樓主下世一定會係一個健健康康既人,再同女朋友相遇...
樓主家人朋友節哀順變
一路有追開呢個post
估唔到一段時間冇睇,一嚟就見到呢個消息

巴打RIP
好多謝你係最辛苦嘅時間都仲係連登同我地分享咁多
唔知道你係上面睇唔睇到呢個comment
但係你真係影響咗好多好多人,包括我
你辛苦了,好好休息啦
女朋友同呀妹都好叻
樓主有你地陪住行呢段路
我諗佢一定好開心

琴日其實佢都昏迷狀態,意識模糊講唔到野
係有時可以點頭另頭咁答我地
不過好記得有一刻同佢講野佢係微笑既

食緊飯睇到呢段 隻眼唔小心又流汗
妹 振作呀!
RIP
RIP
樓主女友要加油
rip
RIP
RIP 淨係睇過post1 琴晚見到入黎睇下點知變成咁 之後再追翻之前啲post 真係好正能量 琴晚一路睇一路眼濕濕
諗起supper moment首歌
星空之中你化作最閃的星懸掛
來約定 在天邊 重遇吧
呀妹同女朋友要努力生活落去!

巴打 係上面一齊同成班兄弟睇達哥一命爆機

來生我一定會請你食譚仔
RIP

見到你個留言 記得成個月前第一次睇到個PO
見到有人話佢好返出黎請佢食譚仔... 屌 又喊左
RIP,
巴打多謝你的正能量
希望你去到另一個地方開開心心,
家人同女朋友繼續堅強生活落去
大家都要珍惜身邊既人!
一路食晏一路喊 我屌啊!!!!!!!!!!
omg
好突然,上個post仲同樓主講唔好食麥當勞
樓主好積極認真面對,點解個天咁對佢
雖然大家素未謀面,我亦無成日追晒所有post,但依家覺得好心up

樓主女友你好好,要堅強面對,集氣支持你
RIP
好突然 好心up
阿妹同女朋友都要堅強呀!
睇到個po又忍唔住
來生我要同你去澳洲環澳
Btw...我想問香港有無咩機構專門幫呢個病/做research ?
我應承過你既野,我會捐去呢個機構
RIP
rip
RIP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞