22歲兩度患癌 (7)

1001 回覆
1880 Like 14 Dislike
RIP
樓主安息吧
投胎做個健康寶寶

樓主妹/女友,如果樓主父母同你地唔介意,不如講低樓主會幾時係邊間大酒店做儀式,等有心既巴絲來做個道別

同意,我相信好多巴絲都想去道別
係95年post見過樓主
我前幾年浪費左太多時間 依家我好內疚
岩岩算係重新起步 我應承你每日都會奮鬥到底 珍惜光陰
rip 一路好走
RIP
Rip巴打,
以生命改變生命,
多謝你為呢個負能量爆登的地方出最後的一點力,為你驕傲
Rip
RIP
Rip
RIP
其實罵戰挑起者
大家block 9佢就算啦
巴打都唔想我地咁
學wow 中提里奧·弗丁的名言
「我知道有些獸人,他們如最高貴的騎士那樣擁有榮耀感;我也知道有些人類,他們如最殘忍的天譴軍那樣邪惡。」
巴打你就係果個獸人,你得到大家ga 專重
你勇敢挑戰你身體中ga 天譴軍
你無放棄過,你ga 精神感染我地

你而家應該經聖光指引到一個無天譴軍折磨你ga 地方,希望你保佑你妹,你家人同愛人呀

阿妹,你地決定點搞巴打後事,會唔會擺大酒店,想唔想我地來你地決定啦,相信連登巴打會專重你地決定

考試要努力啦
尋日我科英文ok
我決定下星期連續3科工科考試我都唔會唔合格
我會爆seed 比巴打睇

唔講啦
留返空間比阿妹同女朋友

Ps. 唔好屌我死毒撚耶撚撚得咁認,我怕痛
睇到眼都濕
樓主rip
RIP
Rip
rip
Rip
rip
RIP...... 小兄弟, 一路好走!
其實罵戰挑起者
巴打都唔想我地咁
「我知道有些獸人,他們如最高貴的騎士那樣擁有榮耀感;我也知道有些人類,他們如最殘忍的天譴軍那樣邪惡。」

你而家應該經聖光指引到一個無天譴軍折磨你ga 地方,希望你保佑你妹,你家人同愛人呀

阿妹,你地決定點搞巴打後事,會唔會擺大酒店,想唔想我地來你地決定啦,相信連登巴打會專重你地決定

考試要努力啦
尋日我科英文ok

唔講啦
留返空間比阿妹同女朋友

應該唔會考慮公開
畢竟樓主好怕比人起底嘛
我都明白呢到好多人好有心一直好支持佢
但總有啲壞人鐘意搞事,你地見樓上好多留言都知
大家有心起心面入送佢最後一程就可以架啦,佢會收到
得罪講句 死又要死到全世界都知 搏咩

咁你又摶咩

唔好理佢
唔好駡戰pls
直接black就可以

果d on9仔係到搏存在感
現實一定好可憐好失敗
唔駛理佢

唔好咁偽善啦 我同你遲早都要死 係咁rip有柒用
見到d rip打晒冷震 點解人會咁撚假

反正遲早既事不如你依家死算啦,你唔係我地你知條撚咩
巴打,一路好走 R.I.P
多謝你,希望你來生做一個健康既人
唔洗再受咁多苦難
其實罵戰挑起者
巴打都唔想我地咁

考試要努力啦
尋日我科英文ok

唔講啦
留返空間比阿妹同女朋友

應該唔會考慮公開
畢竟樓主好怕比人起底嘛
我都明白呢到好多人好有心一直好支持佢
但總有啲壞人鐘意搞事,你地見樓上好多留言都知
大家有心起心面入送佢最後一程就可以架啦,佢會收到

無問題呀,最緊要你地覺得舒服就得

我相信巴打有嚟追post嘅,我地嘅心意佢已經收到
RIP
rip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞