22歲兩度患癌 (7)

1001 回覆
1880 Like 14 Dislike
RIP
喊咗 RIP 女朋友要振作
RIP
RIP
Rip

你老母死左未

勿罵戰
我諗呢個巴打都係希望佢女朋友事過境遷後可以搵到自己幸福姐,都係一種祝福黎

痴線
佢地咁都有得屌
我講錯左d咩?

搵唔搵男友係樓主女友決定
但而家樓主女友最愛男人剛離去
你係度講呢啲說話咩居心先?

比罵戰
大家出發點都係為左我地好姐,唔同角度睇件事

無意引起駡戰
但希望慎言
特別樓主女友係呢個時候失去至愛

祝人地走出傷痛就問人咩居心
以小人之腹......

唔係想罵戰,
只想同你講有時安慰人既說話都要諗清楚先講,
祝佢女朋友早日走出傷痛無問題,
但最後一句就多左,
不過我都相信你係無心,
樓主女朋友都一定唔會介意,
最後都希望呀妹同女朋友都要堅強撐住,
有咩諗唔通唔開心都可以上黎吹下水,
相信巴絲們都好樂意幫你地
呢個post就完 應該都唔會開新post了

等樓主女朋友同阿妹決定啦
成日睇到個post可能好難放低好辛苦

同埋再開落去已經無左個意思係度

都有既
將樓主既精神繼續傳承比更多人知
亦都可以比個平台唔同既病友互相鼓勵

要互相感染正能量 病友們唔係孤軍作戰 你地仲有連登巴絲撐住呀
柒到😂😂😂我仲呼吸緊😂😂不如我做你男朋友啦😂😂😂如果唔係你每晚點過😂

我祝你老母俾狗屌

咪理狗佢啦
RIP
RIP 巴打
RIP
大家要注意健康,珍惜生命
rip
Rip
對唔住啊。。。呢幾日忙考試今日一睇到就咁
希望你下一世有個精彩人生 我相信即使你個人走左 但係你嘅靈魂一直陪伴住你女朋友、家人
辛苦晒樓主同樓主女友
保重呀
RIP
Rip
RIP, 你同佢阿妹都要一齊堅強活下去
RIP
前排有留言 佢好有心親自覆 佢真係好勇敢
估唔到咁可惜離開左我地...
睇到個post成個人真係震左一震。。。。
樓主女朋友,要保重,take care。

我相信佢已經o係一個好歡樂既地方,擺脫左人間既痛苦
樓主,一路好走。
多謝你俾我知道生命嘅脆弱,但同時睇到生命嘅頑強。
每個post都追,想睇到你親自覆,想睇到你今日胃口又俾尋日多啲啲。一直睇,希望奇蹟會發生。
但係唔緊要,我地一眾巴絲知道你已經好努力好努力咁想生存,呢種堅持影響左好多人,包括我自己。
你開post嘅目的已經達到啦,好多謝你。
我會好好珍惜生命,珍惜身邊人。

呀妹同女朋友都加油呀,樓主有你地係身邊一定覺得好自豪。
RIP...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞