22歲兩度患癌 (7)

1001 回覆
1880 Like 14 Dislike
呢個post就完 應該都唔會開新post了

等樓主女朋友同阿妹決定啦
成日睇到個post可能好難放低好辛苦

同埋再開落去已經無左個意思係度

都有既
將樓主既精神繼續傳承比更多人知
亦都可以比個平台唔同既病友互相鼓勵

習慣左每日上連登第一件事就係問下巴打今日點

呢世都唔會放得低佢,咁多年一齊既回憶點滴,點忘記到,佢永遠會起我心入面
依家個人去到邊做緊咩都總係覺得有啲唔對路,差緊啲野,點坐點企都有啲唔聚財咁

啊妹加油啊,因為係一齊生活左成廿年嘅家人,
當佢突然唔響到了,唔適應實在難免。
巴打會響天堂守護著你嫁
講完呢句我又唔爭氣咁喊啦,
雖然只係網友黎,巴打年紀又比我細,
但都曾經有相處過,真的有點不捨
巴打唔洗掛住我地嫁,安心上路啦。
我地傷心過後會振作嫁啦
rip睇到我都流左眼淚
Rip
樓主女友同呀妹要加油 要將樓主份正能量延續落去
( Show Blocked User - 強姦犯高比 )
我訓唔著,又一個一個post睇返巴打講既野,佢唔單止勇敢面對自己個病,更加會教其他人如果有病都勇敢去對抗,好令我敬佩,雖然呢個時候唔知可以講咩,今日返工食飯睇到呢個消息個人沈一沈,諗左成日野,人生真係好無常,只係一個月,明明仲精精神神,係到有講有笑,突然就

大家真係要學會珍惜眼前人,意外真係唔會係你預料到

巴打比烏索普更勇敢,出海啦巴打,同我一齊做個勇敢海上戰士,加油,你精神永遠長存係連登

巴打妹,巴打女友,你地要撐住,唔好忘記永遠有呢隻面具巴打佢既遺願,佢既精神永遠係大家心中
巴打妹,巴打不在,父母就交你代巴打照顧埋啦,要頂住呀
RIP
多謝巴打你嘅努力
你令我時刻提醒自己
活着已經好可貴
我會好努力頂住
用力愛我愛嘅人

希望你係某個地方永遠開開心心
用第個形態陪住女朋友同妹妹

女朋友同阿妹 你地好叻好叻 跟住落黎要忙之餘都多啲抖足精神呀 加油加油 樓主時時刻刻都係你地身邊笑住望住你地的
巴打rip 祝你下世健健康康快快樂樂
樓主安息
呢個post就完 應該都唔會開新post了

等樓主女朋友同阿妹決定啦
成日睇到個post可能好難放低好辛苦

同埋再開落去已經無左個意思係度

都有既
將樓主既精神繼續傳承比更多人知
亦都可以比個平台唔同既病友互相鼓勵

習慣左每日上連登第一件事就係問下巴打今日點

呢世都唔會放得低佢,咁多年一齊既回憶點滴,點忘記到,佢永遠會起我心入面
依家個人去到邊做緊咩都總係覺得有啲唔對路,差緊啲野,點坐點企都有啲唔聚財咁

唔止係你心入面 佢仲係你隔離睇住你照住你架
rip
rip...
Rip 樓主
希望樓主下一世可以過得幸福 再遇返女友
下一希望有機會同你做老死
RIP
rip
好突然好sad
諗返起都唔好意思.. 明明應該入黎集氣
反而係樓主作為一個病人咁正面鼓勵番我轉頭
多謝
加油
祝你快d走出傷痛
忘記過去
搵個新既男朋友

你咩意思
我誠心祝福人架

你老母死左未

勿罵戰
我諗呢個巴打都係希望佢女朋友事過境遷後可以搵到自己幸福姐,都係一種祝福黎

痴線
佢地咁都有得屌
我講錯左d咩?

下?
我關心伯母咋
你做咩覺得我屌你

死左未死都關你撚事咩
再講
我邊句扁/踩緊樓主
Rest in peace
Rip
rip
rip
RIP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞