22歲兩度患癌 (7)

1001 回覆
1880 Like 14 Dislike
Rip
叫做留過言幫佢打氣
RIP
呢段時間好多情你地既留言同打氣
我知佢開左呢個po有左你地同佢傾計後,佢比以前更加正面同樂觀
雖然唔認識你地真人,但每次上黎呢到見到你地講野都會覺得心靈冇咁空虛
呀哥佢真係好努力好努力想好好生存落去
希望各位都會收到佢呢份最後送比咁多位既心意
好好生活

收到囇架
你呀哥係用生命影響生命
唔單止係佢樂觀左,我相信唔少巴絲都比你呀哥感動到影響到
妹呀你同女朋友都要take care呀
RIP
感激樓主帶俾我正面信息
樓主家人小心照顧好自己,加油
Rip
我知佢開左呢個po有左你地同佢傾計後,佢比以前更加正面同樂觀
雖然唔認識你地真人,但每次上黎呢到見到你地講野都會覺得心靈冇咁空虛
好好生活

收到囇架
你呀哥係用生命影響生命

一見到個妹字我就諗起佢以前咁叫我
rip
仲諗住入黎吹下水,
天堂一定要過得幸福j快樂
Rip
永遠記得樓主咁正面同埋堅持
巴打RIP
來生一定要繼續同返呢女友一齊
搵返同一家人 繼續未了緣呀
RIP ...
RIP 堅強走下去
好好生活

收到囇架
你呀哥係用生命影響生命

好想同你一齊喊
如果忍唔住就大大聲喊出黎啦
RIP巴打
rip
Rip
rip
好好生活

收到囇架
你呀哥係用生命影響生命

好想同你一齊喊
如果忍唔住就大大聲喊出黎啦

我都比你地講到眼濕濕
Rip

好多謝樓主呢一段日子帶比我地嘅正能量,可能呢個就係個天交比樓主嘅任務,佢已經做得好好了,樓主既堅強會留係我地咁多個嘅心入面㗎啦

諗起樓主一直咁努力,仲帶咁多正能量比我地,仲有咁多位巴絲,好感動,嗚哇

以後有啲咩事都會好好撐住,諗起樓主有幾努力,呢幾日都冇咩心機溫final,我會努力㗎啦

明明同樓主佢地素未某面,但係好想喊,嗚哇
我唔知可以講啲咩
亦唔覺得可以點樣安慰到你地
我自己同樣22歲,同樣有個妹
完全感受到兄弟姊妹間嘅別離係有幾難受
好老套咁講句,你地令我明白幸福健康唔係必然
亦都因為咁,多謝樓主、妹、女朋友你地嘅posts
雖然樓主離開咗呢個世界,但都留咗好多野俾我地
呢段時間你地都辛苦啦,休息一下再重新上路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞