22歲兩度患癌 (7)

1001 回覆
1880 Like 14 Dislike
RIP
Rip
希望大家珍惜眼前人
RIP
RIP
Rip
我諗樓主心底都覺自己未必過到呢關 先特登開POST 做紀念

佢應該都知道今次呢關會好難過
不過佢一直保持樂觀正面心態,希望可以扭轉件事
whom the gods love die young, may him rest in peace
加油
RIP
女朋友同呀妹都要保重呀
我黎喇樓主,又係我啊
其實我好耐之前我諗大概係(1),(2)就見過依個post
但我唔敢㩒入黎 因為我好怕依個post有好多負能量會睇到成個人好唔開心
直到有個好朋友同我分享依個post
話你唔負能量好正面好努力 我先敢入黎
到我入黎既時候已經係(5),(6)..樓主個時好似肺水腫好危險可能支撐唔到
但之後無事之後見到樓主,女朋友,妹妹都無好負面
反而好正面面對每一日
咁岩個排我屋企同學校有事煩,有時會諗唔太通,上黎吸收下正能量真係好正

多謝你呀
係我好懷疑我自己好失意既時候見到你
你令我有好多好多正能量
雖然我同你素未謀面但係睇曬你既post我就覺得你好似係我一個識左好耐既朋友咁

你一下世一定會係個健康寶寶
而且一定會遇返妹妹同女朋友呀 你今世欠依2個女人仔咁多 記得下世要搵返佢地報答人呀
Rip
樓主家人女友加油
RIP
樓主RIP
你終於得到解脫
RIP
我諗樓主心底都覺自己未必過到呢關 先特登開POST 做紀念

佢應該都知道今次呢關會好難過
不過佢一直保持樂觀正面心態,希望可以扭轉件事

啱呀 佢都比左好多正能量我

你都要加油呀
RIP
多謝樓主呢個幾月帶左咁多正能量比我地
呀妹同女朋友都要撐住呀
唉見到咁真係好心酸
咁後生就離開人世
癌症究竟幾時先可以有得醫。
Rip

多謝你用生命感染到其他人 將正能量釋放於呢個好負面嘅城市
樓主女朋友同屋企人要堅強!
冇追晒post但都大概知道樓主嘅情況,感受到人生嘅無常,我都會好好珍惜我擁有嘅嘢
希望樓主屋企人同女朋友都會開開心心幸幸福福咁生活落去
加油!
一路好走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞