22歲兩度患癌 (7)

1001 回覆
1880 Like 14 Dislike
祝福樓主女友同屋企人
你地開心幸福,佢喺上面會知架
Rip
加油呀!祝福你
RIP
Rip
RIP
再見巴打
希望巴打屋企人同女朋友都會堅強幸福咁生活落去
一路好走...
柒到😂😂😂我仲呼吸緊😂😂不如我做你男朋友啦😂😂😂如果唔係你每晚點過😂

希望你可以全身癱瘓 雙目失明 雙耳失聰 再祝福你長命百歲
Rip
女朋友同屋企人要加油
連登好有愛
樓主,多謝你
我愛你
曾經幻想過呢個Post 會一直一直 Run 落去,直至樓主有奇蹟出現 !

但要黎既始終都係會黎 , 要勇敢去面對 !

將樓主樂觀既精神Keep 落去 好好面對餘下既人生 !

咁樣樓主既存在先代表得到一份肯定
Rip
Rip
雖然由post (5)先開始追,
亦無留過言,但其實一直都有留意住樓主既情況,
每日起身同訓前都會上黎追post,
尋晚係post(6)睇到樓主走左既消息都好震驚,
知道未必有咩可以幫到手,
但希望樓主屋企人,呀妹同女朋友都要振作,
好好生活,將樓主果份堅強同毅力延續落去,
相信呢樣係樓主最想見到
樓主巴打 一路好走 R.I.P.
琴日見你一直都好努力 每分每秒都堅持住 帶左好多正能量俾我
我唔係成日上連登 都好少追post 去留言 但由發現大家係隔離病床 雖然我同你傾計唔算多 但每一句我地之間既對話都充滿正能量 同 體諒
好多謝你
我會繼續學習樓主呢份既精神去對抗病魔 雖然呢短短一個星期既隔離病床 但你帶既俾我帶好多
祝福你

樓主女朋友 同屋企人 希望你地節哀順變
呢個可能係對樓主既一種解脫
同埋多謝你地對我既加油 同支持
我會繼續努力!

野豬哥琴日我地搞左咁耐又咁嘈,應該好影響埋你同你屋企人心情
Sorry
你要努力埋樓豬個份呀

傻啦 我都希望樓主可以係佢最後一程路上見到佢所珍惜既人 得到佢地每一個既祝福
r.i.p.
雖然三唔識七但有追下post都已經眼濕濕
樓主屋企人同女朋友要好好保重
巴打RIP
喺天堂要快樂呀
Rip
rip 希望你下世唔洗再受病魔折磨
Rip 多謝樓主巴打
你影響左我好多
RIP...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞