22歲兩度患癌 (7)

1001 回覆
1880 Like 14 Dislike
我係樓主女朋友

我男朋友大約係今晚7點40分冇心跳呼吸,醫生確認時間係9點零鐘

呢個月黎好多謝連登巴絲幫佢打氣,搵好多資料同方法幫佢,雖然最後結果未如人意,但全靠你地佢先捱到今日,呢個亦係佢意願黎,無論幾辛苦佢都想捱到最後一刻,佢係我見過最堅強勇敢嘅人

呢個po對佢意義好大,令佢覺得自己唔係廢人,就算訓係病床咩都做唔到,佢都可以做到件有意義嘅事,將正能量傳比你地,留低罕見病嘅訊息,呢d 都係佢開po 嘅宗旨

追左好耐po 嘅巴絲唔洗太傷心,只要你地將佢嘅正能量延續,就係對佢最大嘅祝福,唔止佢,我地見到佢感染到咁多人去正面諗野都覺得好神奇好恩慰

我相信我男朋友下一世會有一個健康快樂嘅人生,我地一定會再相遇
RIP
RIP
RIP
RIP
Rip
Rip
我地會記住佢份堅強同勇敢
Rip
多謝你
RIP

樓主女友都要加油
你地總有一天會重遇架,樓主果份堅強既意志令我好感動
好值得我地每個人學習,大家一定要珍惜生命,珍惜眼前人
呢段時間好多情你地既留言同打氣
我知佢開左呢個po有左你地同佢傾計後,佢比以前更加正面同樂觀
雖然唔認識你地真人,但每次上黎呢到見到你地講野都會覺得心靈冇咁空虛
呀哥佢真係好努力好努力想好好生存落去
希望各位都會收到佢呢份最後送比咁多位既心意
好好生活
我諗樓主心底都覺自己未必過到呢關 先特登開POST 做紀念
Rip
我尋日先發現樓主個po
1日內由1睇到6
本來想追晒po先留言比樓主
但結局實在太突然了

本身我想同樓主講既係
多謝你帶左咁多正能量比我同大家
我會珍惜眼前一切 多謝你

來生我一定會請你食譚仔
RIP
RIP
Stay strong
加油呀!
Rip
RIP 多謝樓主留低比我地嘅信念
女朋友同細妹加油
RIP
雖然冇追開post,淨係睇過第一個post,但都覺得你男朋友好正面

亦都feel到你對你男朋友好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞