尖沙咀鮨見omakase支那人扮日本師傅 (5)

1001 回覆
225 Like 0 Dislike
睇咗啲memes未
頂 睇埋後面 聽到佢用廣東話講"深海池魚"
好撚似講緊蝗語如果日本人發音一定唔係咁
除非佢蝗語好叻
睇完先俾
CLS 咁撚樣就omakase 真係亂鳩咁嚟
成件事佢夠膽收D客咁貴呢吓堅癲
睇ig啲public post好多係話佢係東京來香港,所以好明顯係講大話
Pish
lm
大家以為人型豬諗緊點拆
其實佢係睇死你班香港人善忘 好快唔記得

「留意我不是要你和Influencer割蓆﹑也不建議把出了的Post刪掉。和Influencer保持良好關係還是需要的,只是Cut Budget罷了。香港人很善忘,難保他日能東山起;在患難時沒離他而去,他會記得你的幫忙。」
最笨的處理手法,是透過Social Media出聲明。其一﹑你把本來批評Influencer的矛頭攬了上身,變成你代言他;其二﹑我從來不主張在Social Media發佈聲明,因為不管你的新聞稿寫得如何完美,網民總能找到挑剔之處,然後透過Share一傳十﹑十傳百….那無疑是自制公關災難。」
人型豬Corum Chu
肥的豬閪 香港人不值得擁有你
咁講我理尻佢係咪日本人, 咁樣開間黑心店又比錢個人型豬屈尻香港人,呢兩樣都夠要佢收皮
咁快就五
手撕吞拿
Fb 開po條友係咪上過月巴大作戰?
左邊2塊突起果2粒咩黎?
唔通係創作料理,駝峰刺身?
真,比千幾蚊要食埋啲咁嘅垃圾魚真係唔執都冇用
陳百祥:我唔知我唔理我睇唔到, 總之你地班連登仔就係唔識分二見師傅係咪日本人, 總之我就唔係pr, 總之就係垃圾港人放人飛機, 總之x2046
一日前check post先去到(2)
仲有一類
4. 熱狗
健吾呢d 撚樣成日以為自己高高在上
pish
因為呢單嘢太震撼
飲食業界嘅害群之馬 連同成個公關產業各類打手背後嘅操作大出洋相
仲有啲唔識食扮識食嘅一般食客
而家拆穿晒啲虛假
就有如一次過抽晒啲五臟六腑出嚟睇咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞