尖沙咀鮨見omakase支那人扮日本師傅 (5)

1001 回覆
225 Like 0 Dislike
英國食過越南人整既中餐都係垃圾

不過人哋起碼冇話自己係中國人先

所以二見同肥仔豬2條仆街係抵撚死,推100個post都要推死佢哋
推到佢執柒為止
難得d鬼//老移民仲話好食推介俾我
Ching 保重身體

之前有人爆料話佢啲貨一星期先來一次
二見王樣指控6名香港人放飛機
但係到依家都冇實質證據support呢個指控

反而!
1. 得8個位嘅鮨那餐廳竟然接到6人booking?唔知有冇違反限聚令呢?
2. 睇嚟二見王樣都有鋪放客飛機嘅癮喎

Credit to:燃堂同學 #2974
推左5個post 護航班撚樣都仲未搵到一個香港人放飛機嘅證據

到底呀師傅搵到6人放飛機既證據先,定佳佳去台灣先
定係流浮山刀手嚟到先
其實會唔會係二見San 放返果六個人飛機
講得2句,前邊有護主犬話講得幾句冇可能分到係咪日本人
翻左深山整お任せ

定係去左日本扫貨
翻深山整王樣揸莊
4都未追已經到5
講到邊
po (4) 未完
總結係扮日本人呃食客落搭
衛生環境惡劣
要回日本了吧
照覆(4)個po先 呢個開定費時訓咗嗰陣爆1001
照覆(4)個po先 https://lih.kg/gAhkuS
呢個開定費時訓咗嗰陣爆1001
(4)又有人沖出嚟柒啦

點解佢哋可以咁柒
死仆街做媒?
好撚餓呀?好撚耐冇飯開呀?
踢館踢到咁撚friend?
仲衰撚過嗰條死曼狗Corum Chu

仲要影撚埋兜飯入面有乾淨嘅毛巾
個飯兜包撚埋布
七百幾蚊lunch就俾條大陸佬買起你

你叫食撚開真omakase又喺呢間中撚過大伏嘅點信呀
Tokami, saito, 志魂先係好嘢囉
咪撚再掛羊頭賣狗肉啦屌你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞