尖沙咀鮨見omakase支那人扮日本師傅 (5)

1001 回覆
225 Like 0 Dislike
今次擺明係比KOL累事啦
唔係d KOL玩飯蓋又正義上身煲大佢點會咁徹底去起佢底
上面有人講咗,唔係
不過咁樣嗰意思就會變咗預咗佢難食/賣相差/奇怪/聽講好難食
然後食咗後發現,唔係丫,「完全係好食喎」咁解
即係其實輕輕踩咗一腳
人形豬個咀臉真係令到人反胃
琴晚睇完個fb live睇到個「異見」拎塊白布抹手又抹碟真係覺得好唔衛生
同埋個兩條友做戲都屎過人
拍片條友係講美味しい係咁刷鞋
Get fresh呢間垃圾
其實真係比得起呢種價錢既真係好少可會冇去過日本....
去得日本總會食返高級少少既餐廳
一定感覺到分別
甚或就算去日本拉麵鋪都感覺比較好啦....

剩低怕且唔係KOL就係為一時虛榮豪食一次嗰種人....
不過就算察覺到又會有幾個敢即刻走人
唔係kol, 呢間野應該仲好旺 openrice 都呃唔小人
好想知一樓個食評
個支那師傅鬧個客Xxxxxxx究竟鬧緊咩

Btw,推到二見師傅返日本
push
見到把刀都覺得心痛
人型豬d牙
咁咪啱囉 反正香港人唔值得擁有二見師傅
又係渣家軍啲遠房親戚
唔洗心痛, 肯撚定唔係正宗日本做既柳刃
百分百係淘寶既垃圾鋼刀
另類手撕日本鬼子
好撚過份 如果佢開明將 金太郎級別 應該合格
其實食過真日本人開既店就知 佢地一定有一兩台自己日本人圍威喂既客係度打dun坐成晚飲酒
問下有冇真日本人食囉之前
比日本人知實會炎上
佢地既正義唔係你我所知既正義
條友一句日文都無復過,有人叫佢講兩句都冇講
佢自己唔使1分鐘就露晒底,西瓜都掉左十幾個
睇完話去踩場段片, 又話自己唔鐘意食豆腐所以唔食 .
之後二見講ウ二條友話 : 哦 豆腐

之後到比兩份ウ二佢兩個 . 一個就話不嬲唔食 , 另一個就話食開加拿大唔食日本 . 因為食唔慣
比我都唔食啦.出哂水 , 又加芝麻
真日本人去TST食應該去尖東個間HOKA HOKA?
利伸食過
有次見黃店LIST有佢份去食
入面有日本靚仔侍應, 即刻講番幾句日文交流下
XXXひとつ、お願いします。
問佢豆腐加咗啲咩
佢答食べてみてわかる
咩野服務態度
一有Get Fresh就知壇嘢有古怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞