尖沙咀鮨見omakase支那人扮日本師傅 (5)

1001 回覆
225 Like 0 Dislike
獌猁都係濕鳩架啦
thx
笑到噴水
日本仔自尊心咁高點會比人話係強國人都冇所謂
仲要呢位二見都有返咁上下年紀
Errr cv 靚都可以係毒撚
同埋好普通wor
樓主,好撚多支那人唔撚識分 u 同 v,啲撚樣文盲

支那拼音,尤其係姓呂嗰啲,會由Lu寫咗做Lv

一係佢哋就好撚老套鍾意Louis Vuitton就將錯就錯用Lv做姓

一係就真心柒當咗u做v

所以佢寫vniversity 係支那人無誤
果兩隻PR心諗:
俾著你係異見師傅 知道呢壇野 而家應該點玩落去?
二見san有mon post啦
係第3個定唔知第2個post比人搵埋個fb真身出黎已經即刻delete左

我係佢就拎埋嚿錢深潛一排順便學好啲日文
然後等香港有返自遊行先再用第二個名開間啊媽家姐專注搵冥幣 臨深潛之前當然仲要去打柒啊marketer一鑊啦
其實係古羅馬時V同U係同一隻字,應該話當時係冇U呢個字母

而家個名牌子Bulgari,佢個brand logo都係寫成BVLGARI

至於個支那佬串錯university,應該純粹係佢自己柒
是時候回上水日本了吧
點r生日飯 留名學野
4都未追完開到5,食環跟進未?
lin 黎
笑撚死
同佢太太講開國語,講到忘記日文
一撚定唔係日本人
又話なんでも構いません
咁快d收皮去中國開舖
尖沙咀間鋪租好貴,隨時仲有幾個月租約

不過唔緊要go fresh 個柒頭話頂左黎賣生果呀嘛

樓主唔記得整合埋件屎汁海膽比大家睇呀
有咩問題屈香港人放飛機都開左幾個post 啦,依加係討回公道,限聚令都接到6人單要搵黑警跟進下先得
搵到Facebook唔夠5分鐘轉相,過多5分鐘del埋,

如果師父係日本人嘅話,即刻貼護照再屌柒你班香港豬

真係連登仔屈左個日本人,我驚尖沙咀排到去屯門,可惜呢個事情無發生

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞