西伯利亞零下 40 度挖Bitcoin 5,000 部挖礦機慳冷卻成本

312 回覆
494 Like 7 Dislike
ching好勞氣

有冇玩緊咩alt coin
有錢狗眼看人低? 上邊個班人討論梗嘅重點根本就唔係錢 你衝出黎威做乜姐
ADA XLM同BTC

你呢?
ADA我都有, strong hold

XLM我玩完轉玩DOT
d reply 難分真與假
又咪要POW
hi
即係我覺得可以創造得好啲
唔使係度浪費能源囉
明未呀清
有冇人諗過用核能挖bitcoin
西佰利亞人 BITCOIN的冠軍
其實造左好多,但無人轉咪繼續用bitcoin
就好似本身用緊whatsapp無啦啦點解要轉去用signal,tg ,我轉左過去send唔到message畀其他人,我咪on9??
結局雖然有部份人轉左去用其他新野,但大部份人都仍然用緊bitcoin
我估母看沸鹹應該手持大量bitcoin或有開礦場
鼠目寸光又口痕,好準確
聽講上星期連登仔先講濕凍到就快要死
已發展地區㲡用資源遠大於落後地區
消滅人口係真正救地球?大概唔係,而係讓發展地區位處金字塔較高位置嘅人,可以繼續無節制咁揮霍無道
消減人口係真正救地球?係!!

你知唔知點解已發展國家成日話人口老化??
其實好多工種已經可以AI化. 根本不用咁多人口.
其主要原因發展國家成日話人口老化,
係因為老人少消費,年輕人願多消費.
不斷揮霍, 揮霍得幾多??
重點係成日為經濟利益不斷開發.
同因經濟利益增加人口.
地區開發同增加人口成正比
消耗資源同制做垃圾, 都係由於人口多同過度開發.

落後地區人口係多,但死亡率高.
佢地係人多,但最消費少. 一來無錢,二來好年輕就死.

remarks:
依家先減人口已經太遲,
仲有減人口係要求減少生育.同支持70歲後安樂死.
唔當
事實上你手上既btc都係只不過係係個pool到游緊
咁佢究竟係黃金家交易用既貨幣姐?
咁呢個係btc既天生缺陷
上面貼晒圖可以用btc交易意義何在?
咁你話唔當咪唔當囉我吹你唔漲㗎

上面解釋咗,明就明,唔明咪繼續囉
港紙都係港紙pool度游緊廢紙黎
點解一定要用Bitcoin嚟買糖? 你會唔會拎名畫、古董嚟買糖?
如果講Bitcoin confirm一個transaction要十幾分鐘好慢,咁買名畫、古董仲麻煩啦,又要搵專家鑑定。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞