西伯利亞零下 40 度挖Bitcoin 5,000 部挖礦機慳冷卻成本

312 回覆
494 Like 7 Dislike
十五度,西班牙人穿大衣、戴手套;西伯利亞人作日光浴。
十度,法國人開暖氣;西伯利亞人在花園裡種花。
五度,義大利人發不動車子,西伯利亞人開敞篷車遊街。
零下五度,加州人凍斃了;西伯利亞人在戶外烤肉。
零下十度,英國人開暖氣;西伯利亞人開始穿長袖。
零下五十度,北極熊撤離北極;西伯利亞軍隊延後冬季野外求生訓練,等待真正的冬天到來。
零下一百八十三度,食物中的微生物死亡;西伯利亞牛隻抱怨酪農的手太冰。
零下兩百七十三度,原子停止活動;西伯利亞人終於說:『老天,外面好冷!』
連登仔:『最近天氣開始轉涼了!』
北極冰川溶化
礦機代暖爐
買唔到暖爐嘅朋友可以掘bitcoin頂住先
咁樣越開越多真係會開始暖
要還的
仲要拖全世界落水
出現生態問題應該會俾人打擊
不過都已經發左一大筆
樓上已經幾件
明日之後真人版
極地暖化搞到咩極地震盪冷空氣南移搞到凍到仆街原來就係你班友
發明掘礦依個玩法的人真係仆街, 電腦KEEP 住高速RUN 又浪費電, COOL DOWN 又浪費電
掘礦依個亳無實質意義的野都唔知浪費幾多能源
啲電俾你夏天涼冷氣電腦睇鹹片手機上連登咪仲家冇意義
好似話貨幣係可以提高交易效率?而且第一隻去中心化貨幣,有人支持,唔係完全無實際意義

利報:九吹
未來係點我唔知
老實講目前嚟睇除咗炒賣同埋方便左非法嘅黑市交易之外真係冇乜意義
你所指出嘅嘢都係有個可預視嘅飽和點
依家礦機係印銀紙機
你話會唔會飽和

屌唔屌其他野又要同你備案
咁低eq都唔知點同你相處
欣賞你夠膽講真話
嗰啲用冷氣/手機/工廠反駁嘅人根本冇邏輯可言
膠都廢事畀
賣埋暖氣仲賺多筆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞