尖沙咀omakase疑似支那人扮日本師傅

1001 回覆
1369 Like 19 Dislike
而家唔係做邏輯推導題
casual講就梗係當單向推導合理就得
無啦啦喺度執箸d symbol你當而家考試定交essay
貴價餐廳你估真係全部錢係食材度
係成個環境+服務
你諗下你諗住打卡 點知張menu咁唔專業
俾人見到仲唔笑死
留名等學logical fallacy
而且乾淨過間西野
副眼鏡駛唔駛訂造
Logical fallacy 即係講緊推導過程有問題
同個symbol無關
留明學logic 學英文先
屌 咁嘅樣,同佢篇寫手文一鳩樣
Open rice其中一個正片話個湯另佢最難忘
好似用左100條魚煮出黎咁
睇完你咁講之後明白曬
明明勁多劣評focus話佢難食,而無留意到廚師係支那人扮喎
同埋呢種價位既餐廳,有大部分客源係食開靚野
你omakase上件壽司鼓油多到滴出黎
我屋企人食既話直頭開口問個廚啦

你支那人打本開餐廳,同支那人廚主理係兩回事
鮨文食過一次dinner我覺得好撚難食
香港人其實真係為打卡曬命多過真係食野

洗舊錢就係要話比人聽我幾疊水洗得起
呢兩幅圖只令我覺得好噁心反感,散左就散左啦,將兩個人嘅關係/前任嘅性格擺上網係做乜春壓榨前任最後一丁點價值黎為自己套上深情光環?
咁到底有冇可能搵出個師傅係咪有中國血統
因為鬧人時用自己最流利既母語的確係好自然既事
自己身有屎,仲出pr開地圖炮屌香港人
而家比人踢爆埋,偷雞唔成蝕渣米
諗起之前篇潮文信同條女新仔講話條女鍾意咩體位 話以前好緊但幫條仔已經開發左條女唔洗多謝揾唔返不過都係好賤
廣告文來 萬寧 大餐急救
閣下副尊容……
真係佢黎?
呢個唔係新細明體
係細黑體
男人老狗咁既八婆文筆
同佢個鳩樣一樣咁撚核突,屌佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞