有套恐怖電影由我三四歲困惑咗我好多年 , 求連登兒女幫我揾返

615 回覆
127 Like 12 Dislike
搭乜撚嘢單 追post睇到燥 唔撚識自己開post?
講馬桶有隻手 我諗起e套54:56秒

https://youtu.be/peVn26fiOjE
個男主角晚晚夢見個dig
《同問》
1)西片嚟
2)恐怖鬼片
3)有一幕係講有個神父預言世界末日,之後帶咗班人去個地穴避難,但最後冇事發生,個神父唔俾佢地出去,活生生成班人陪葬.......

淨係記得呢一幕,有冇巴絲知道係邊套?
係呢個喇巴打
沉默的姑娘?
花月佳期
呢套細個睇以為悶片 點知咁震撼
悶到痴根 隻鬼私怨撚
Push
係咪金城武做黑警 有幕去豹哥屋企查佢
點知豹哥發現佢之後成箱小強車落去金城武到
睇完嚇到我熄電視 d小強重要係真野 cls
陰陽路有幕好好笑 陳浩民同湯盈盈去廁所諗住扑野

點知冇啦啦彈左隻屎獸出黎 陳浩民重好開心大叫 屎呀!!!

之後拎水喉水射隻屎獸恰鳩佢 隻野嚇撚到走
係 呢套野啲配樂真心癲 最恐怖係佢冇出過樣仲要真人真事
希望各位都揾得返自己睇過而又唔知名嘅戲
但都希望大家唔好離題太遠 講講吓講哂其他電影情節同話題
終都係想揾返我細個睇過嘅一套電影因為印象真係好深刻
感謝
已封鎖會員 - 新奇是非橙
應該係 鬼請你睇戲
仲有張文慈
希望各位都揾得返自己睇過而又唔知名嘅戲
但都希望大家唔好離題太遠 講講吓講哂其他電影情節同話題
始終都係想揾返我細個睇過嘅一套電影因為印象真係好深刻
感謝

頭先食咗字 唔好意思
細個有次去食沙田間酒店lunch buffet, 部電視播住血腥恐怖電影
試下去youtube睇下"小青放映社"
⋯多謝推post
係咪佢地入左間酒店 叫玫瑰酒店
但燈飾有問題係 只係見到鬼酒店

係咪呢套?
冇人理樓主了
同問,有套西片定劇,細個睇完好深印象嘅。

劇情類似係有班妖精(正常人樣嘅)要追捕班人,捉到一個其中女仔之後,逼供其他人去咗邊。

啲妖精可以係耳仔伸一條嘢去個女仔耳吸記憶,呢幕勁深刻到依家都仲記得。

有冇人知喺咩嚟
會唔會係 猛鬼屠房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞