有套恐怖電影由我三四歲困惑咗我好多年 , 求連登兒女幫我揾返

615 回覆
127 Like 12 Dislike
屌有套野記到依家
家姐同個智障細妹
個細妹比變態塞曱甴 然後推落樓
d電綫纏住個細妹咁啱落到屋企窗邊
家姐想救佢但黎唔切
係咪陰陽路d fd
細個最驚鬼娃娃花子
搭單問
一套西片鬼片,大約廿幾年前上映
講個後生仔想姦個女仔,個女仔反抗
最後殺咗個女仔將佢條屍收埋喺間屋幅牆入面
變咗做搭單post
細個最驚係大頭怪嬰
比佢嚇左我成個童年 去到中學先慢慢冇咁驚
《牆鑲屍首》(講笑)
光頭吸血鬼 ?

《不死殭屍—恐慄交響曲》德語:Nosferatu 是一套1922年的德國恐怖片

https://www.youtube.com/watch?v=e7p3ct5hcks
唔該巴打,我都查過呢套

就係頭先搵搵吓電影搵到呢套先勾起我回憶中有陰影嘅畫面

但望過吓好似又無我topic中描述嘅畫面

應該都唔係呢一套。
我睇過一套 日本片定西片 前面同你講既一樣 之後講好多年後 間屋有新人住 結果發現牆後有條屍 但其實個女仔一路都冇死
多謝巴打先!但應該唔係依套
好心唔好搭單,專心幫樓主搵戲啦
我都想知係邊套
多謝巴打 有心
咁多人搭單
不如啲人自己岀去開post問啦
騎劫晒開post嘅樓主
活屍電梯?
last try , 不過應該無手指挖頭場面

《我和殭屍有份合約》(英語:Shadow of the Vampire)是一套2000年的英美合製劇情片,由E·伊莉雅絲·米夏治執導,尊·麥高維治及威廉·達福等主演。

電影以F·W·穆瑙於1921年在東歐拍攝《不死殭屍—恐慄交響曲》(Nosferatu)時的經歷為藍本,假設穆瑙為了電影的真實感,竟然請來真的吸血鬼來扮演身為吸血鬼的主角。

各地片名
中国大陆 吸血鬼魅影
香港 我和殭屍有份合約
臺灣 我和吸血鬼有份合約

gimy 吸血鬼魅影BD中字
我睇留言 係想樓主搵到未
點知入到嚟全部搭單
當呢到係集中搭單post咩
想知咪自己開post問囉
屌你幾好笑
都唔係!我記得好細個睇過,套戲應該好耐,起碼有10幾年,有隻生物寄生喺lift槽,邊個搭lift就好似會整估你,又停lift又熄燈,之後就整死人!依套野係高登/連登都開post問過幾次,仲未搵到
45台好多正嘢睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞