有套恐怖電影由我三四歲困惑咗我好多年 , 求連登兒女幫我揾返

615 回覆
127 Like 12 Dislike
因為我本身都係好鐘意睇戲呀同埋睇影評嘅人嚟
揾極都揾唔到呢套戲類似嘅場景同情節
都真係覺得幾奇怪
我都好鐘意睇戲
你果套真心冷門
蠟燭灣d friend
唔識,google咗之後覺得唔關事?
即係細個睇過一套戲
之後發現原來唔存在係呢個世界上
異種個女人就係外星怪物,我講嗰套唔係
蠟燭灣只係一個9up嘅故事
但我信你唔會9up
係 因為印象太深刻 我諗我發夢夢見唔會記咁耐
我都有一套細個深刻印象嘅外國電影,講一班年青人去咗一個荒廢嘅遊樂場,然後入邊又係住咗一啲瘋狂嘅人,佢哋衣着就好似馬戲團小丑嘅瘋狂人物咁,然後瘋狂獵殺嗰班年輕人,睇住佢哋點樣逃出新天,結局唔記得係點樣,搵咗好多好多年都搵唔到呢個電影,係一九幾年好古老嘅電影,之後再搵好多關於遊樂場,血腥逃生電影,都唔關事,就放棄咗,都搵咗20年....都好懷疑自己會唔會係其他電影再加上自己發夢所製造出黎🤦🏼‍♀️
Sideshow?
德州電鋸殺人狂唔記得舊版第二定第三集係遊樂場境
大概都係1996-2000 有線電視兒童台有啲外國翻譯既兒童恐怖節目,每一集都係一個故事,有冇人知我講邊個? 其中有一集好似話細路仔亂咁打電話跟住call咗啲怪人黎屋企,我就好似係咩電話警察之類嘅嘢,總之奇奇怪怪但係都幾驚
我哋一齊孟德拉效應咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞