有套恐怖電影由我三四歲困惑咗我好多年 , 求連登兒女幫我揾返

615 回覆
127 Like 12 Dislike
可能唔關事 , 有機會都係我真係我記錯。
但我好記我當年睇完之後 , 係要返學 , 我係全程揸實我媽咪隻手去搭lift ﹑行路
好似全日都無同幼稚園同學傾計。
其實你碌返咁多頁 就算啲人搭單問
你都見到啲人描述自己套戲嗰陣 同原本有啲出入
我見早幾頁都有人貼咗條片出嚟
係呀 , 所以真係隨心
同問一開始女主喺停車場塊鏡到去咗第二個世界,佢醒返發現自己喺個木箱入邊,之後就用佢隻髮夾打開咗個箱發現原來自己喺類似直升機上邊,地面就有個好似荒廢咗嘅城市。

到咗地面之後女主入咗個圖書館,就用原本個世界嘅錢收賣圖書館館長諗住問情報,但之後唔知咩事個館長headshot瓜咗。

之後有一幕女主發現原來嗰個地方有人研發各種藥水,有開心藥水之類,之後仲發現原來自己失蹤嘅老豆俾依個世界嘅人捉咗研發依啲藥水,但老豆最尾為救個女死咗。
我係廢柴, 唔敢睇恐怖片
吳奇隆我諗起 胡不歸,

細個睇,記得電燈柱吸附鬼魂。
阿柏奇直升鬼?
幽冥怪談
炭燒凶靈
係呀
炭燒凶咒
印象中有套叫致命性騷擾都係我細細個由有線睇返嚟

最尾個差佬都係鬼
呢套真經典 未試過未出戲院門口就屌
睇吓有冇巴打幫倒我
套戲有一個橋段係講有個類似刑警嘅人去咗個凶案現場
咁佢見倒有煲湯就攞咗碗黎飲,仲讚好正。之後又整多碗,就見倒煲裏邊有個腦定眼球。

應該亞洲戲。
好似唔係, 但個感覺都有d似, thx
細個睇過一套 係4個女人打麻將 之後打打下有鬼 佢地就好驚咁走
走到去碼頭想搵船走(唔知佢地喺長洲定南丫島)見到有船就揮手
之後原來隻鬼就喺船上面 淨係記得咁多
同問一套野女主角好似比好多隻鬼上左身既鬼片 淨係記得幾幕
其中一幕係女主角好似同男主角訓
果晚女主角奶撚左野身體唔受控
第二朝男主角起身 鏡頭一移
見到女主角成個身扭曲左咁支撐左係地下

另一幕係女主角好似貼手定貼身落D鐵絲網到自殘

臨尾驅魔果幕好似話佢驅魔人係個農舍定唔知乜柒地方幫女主角驅魔 之後果下先發現女主角身上有起碼六七隻鬼定點

留名求高手解答
多謝!
果啲所謂恐怖片都全部都係搞鳩啲女演員
夜半3點鐘
屌我都係咁
後尾我媽話d鬼點會咁無聊捉你屎忽搏玩屎咩咁
好似好有道理
但我到依家都仲會驚
有幾集
啲女好撚正
回魂夜
「同我抆左佢!」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞