認真問剝橫生智慧齒

379 回覆
19 Like 0 Dislike
好撞會撞到professor
上次中咗professor做示範
勁好手勢 第二日食到飯
sor梨囉 利申返先我未剝架 仲排緊架咋
打麻醉針痛
我前年剝左邊上面嗰隻 剝之前要打兩針
怕打針可以預先問診所有無 麻醉膏 提供
但剝嗰陣都有2下輕微刺痛閃一閃
之後就再無勇氣剝埋右邊2隻
唔剝到時蛀隔黎大牙要做埋杜牙根
你都係超級近?
咁你最後有冇做到
有 係專科做
佢講到好得人驚 搞到我問係咪100%咁
佢話咁又唔係 但話因為太近要講清楚個風險
鄧幹耀真係連登神醫
咁最後有冇事
又好彩 撞到個手勢好 第二日食到飯
不過態度有啲串 我驚得滯發出聲
佢係咁話我 但手勢好就由佢
係佢到剝過兩次 都係下排智慧齒
快靚正
我未剝呀...但點解唔用飲筒?咁未會好痛
想問菲臘個網上新症係咪要0000報名? 試過幾次都話額滿
聽講剝橫生既過程好恐怖 我都好驚...如果我揀會揀全麻
我齊4隻 逐隻逐隻出 我而家剝左隻下排直生 傷口細 唔痛 第2日食得飯
仲有1隻下排橫生 2隻上排直生 希望菲臘會收我啦 私家真係肉都赤埋
我上年6月報個陣未洗 以家唔清楚
lm
全麻一炮過

之後真係好似地獄生活咁
之後痛撚到要keep住食止痛藥先掂
又兩邊有個洞成日keep住清
唔係成陣屎味

信念少d都真係自殺左
諗番起真係好在我全麻一炮過

分兩次點頂
佢要睇你個case
要夠難度佢先收
用黎demo比學生睇
agger 分幾次真係分幾次痛同煩
個傷口會有D白色屎味分泌物
但我之前個牙醫叫我等其他牙出多D先整
唔洗咁大工程 所以我剝得1隻
希望橫生會收...慳返隻訓係度既仆街
幾千蚊真心唔想俾 仲要齊4隻 皮幾兩皮都黎緊
我2019年12月第一次去,即日收左我,開始我漫長嘅等待。
上面一隻同下面二隻,點知前嗰排突然好痛就打去問下,無幾耐就見第二次(2020年1月中到)。
最後俾咗三個方案我,我揀咗係瑪麗一次過剝三隻,依家又要等,唔知幾耐先可以剝
我想快啲剝咗好,時痛時唔痛
大家推介下去咗鄧幹耀
俾返價錢大家參考下
Xray + 左下(唔洗開刀)+ 藥
$2800

真係3分鐘內搞掂,快到
唔使開刀都要呢個價 我開刀3800
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞