試當真(游學修/蘇豪/許賢/火柴/Locker/Jessica)(5)

1001 回覆
73 Like 63 Dislike
睇唔明就話跌watt。鳩得滯又話舊時緊貼時事好高汁。
絕對認同
其實再見豬豬同 cyberpunk 2021都係呢type,好正
好鐘意豪哥個假髮
點樣可以整到呢個髮型
不過佢地都好堅持條片係有message嘅

同埋點解用咩鏡頭

好似今條片咁

拍第一次遇見豪哥果到
個cam係咁搖嚟表達許腎心情(鳩估
我覺得似喜劇之王同柏g果幕?
嘩屌,呢段好正喎
話跌WATT係咪睇得少戲?
Aiya aiya連個腦都冇帶呀
其實"睇相佬批你30歲前唔掂, 30歲後...就會慣" 係一個好陳年嘅笑話
呢條片勁在將一個咁陳年嘅笑話拍到好滄桑好有意境
睇完好治癒
就咁聽呀慈把聲想象唔到原來佢係on9黎
我覺得佢地演繹得好 但條橋真係太舊 個笑話用得太多
變相聽得多呢個笑話既人再睇呢條片個觀感就會下降
唔差wo其實呢條
btw睇返13週謝票場,Looker即興撚阿慈,阿慈個樣心諗67係咪講錯野
笑到我仆街,angela同sa係咪真心左
返左工好耐先會明 其實好寫實
取景地點,海美灣 11咪75 機場核心計劃展覽中心 附近
趕唔上巴士=去英國
辭半年都辭唔到職
bno要坐6年 但豪哥(自己幻想)6年後香港會無事更好
最後條女等唔到自己執野去左先
最後習慣左咁差既環境就唔會起行
取景好靚
wtf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞