試當真(游學修/蘇豪/許賢/火柴/Locker/Jessica)(5)

1001 回覆
73 Like 63 Dislike
呀修硬cut 左姐 唔係槍王之王都有排講
真係得修哥一個keep住講嘢
其實有咩好反駁好睇唔好睇好主觀
唔好睇咪skip, 好睇咪讚
修哥口才都勁
已經有幾個人覆左你...
係 阿修都係扮伽琪咁叫豪哥唔好幫佢講
你咁講就唔岩啦豪哥
本身謝票都係同觀眾交流
依家成堆人衝出黎留cm"哈哈哈真係做左尋晚講既野"
你玩inside joke真係睇到冇癮同反感

利申:認真毛
我都覺, 每次修哥開live都提佢地話幫手讀下留言, 但次次都無人理佢
睇返improv個位 好似得修哥即刻知係玩緊
盲?
而且唔啱睇可以試下自己寫劇本投稿
試下震撼下佢哋
期待佢嘅作品
反正佢哋未必追post
你要俾例子先討論到落去
邊條片開始令到你覺得無聊沉悶?
又點樣"笑點又次次都食埋同一條水"? 你見到佢邊條片有重覆過用過嘅橋?
你仲要話人冇時事話題 先唔講再見豬豬個種隱晦寓意, 最新個條槍王擺到明係講而家防疫政策嘅荒謬, 呢個唔係時事?
Flashback都唔差
雖然唔係好係佢哋嘅風格
應該得一樣姐
唔算多 只係今日開得短姐
可唔可搵次邀珈其
都係一個位玩左inside joke姐, 想過癮快d升做盲撐, 琴日條live重係度
我同意
心事台係謝票場後開好啲
變咗琴晚要講既都講晒
呀慈果下兜唔返去上幾條片句對白/觀眾comment抽水
之後locker 連續問咗幾句有咩好笑 就個個都去救火
似係好多人都get 到真嬲
諗落又係, 琴晚爆哂, 今日變相無野講
主要係痴埋一齊做太接近,去到今晚已經冇乜力……
個條片咁耐之前唔係咁易就recall到d情節
佩服呀修轉數快get到
有人冇睇條片真係會唔知,同埋唔一定個個人都接到咁快
其實你係咁叫我升盲撐做乜柒姐?
我唔知咩依家?
我就係講緊佢要連謝票呢個完全公開既位都要咁玩
想講下果刻睇到有D反感姐
你覆親都叫人課金,你有份咩間野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞