試當真(游學修/蘇豪/許賢/火柴/Locker/Jessica)(5)

1001 回覆
73 Like 63 Dislike
Locker
根本盲屌果條友係真係盲屌
對人唔對片
佢打水蛇春咁長比我感覺係刷存在感
想話比人知我既睇法有幾撚咁特別
同意, 腎仔罵人果段演得又正, 根本宜條正正就係岩哂佢地風格, 無佢寫到咁誇張
佢出呢個po之前仲出左另一個po問人講自己意見會唔矲掃大家興cls
同埋著火cg果下好有captv種鳩味
笑到我仆街
啲左右倒鏡 playback 放大
呢條片又要去fb出文喇
呢個星期兩條片都好正
翻睇咗幾次都聽唔出火柴把聲...
佢真係有份配音
但係樓下啲comments 又認同你地點睇 同一時間 view數都下跌緊

我真心覺得啲新片悶到仆街 兩倍速都覺得哂時間
上一條有水準啲已經係平安夜同收銀500
下面仲有勁多人support佢, 心諗
呢條好撚鳩屎
on9仔
我覺得最大個問題咪係啲人知條片唔係豪腎作架囉, 講真之前啲人連阿修作嘅劇本都diu啦, 根本就係啲盲忠要追求純綷豪腎作品嘅奇怪心態
真係大家口味唔同
我覺得上個月最正係拳皇媽媽
今個月唔計呢2條真係冇條得

同㙕view數唔算跌啦
唔嬲出左一日都159k
封面又冇賣女,算好成績

唔嬲好多位都好鳩
著火cg、踩親條(真嘅)尾、燒到化灰
仲有腎仔幫豪哥出頭呢類情節
唔知以為captv時期劇本..
條友風格前風格後, 講到自己比豪腎修更有權定義咩係試當真風格咁
我理解佢地嘅風格就係好似captv咁乜題材都有, 只係用專業啲嘅電影語言拍出黎
呢條完全充滿住佢地以往個種鳩味, 睇得出個編劇係長期fans黎
我就唔信遮左個名啲人就會睇得出呢個係投稿作品啦
所以等live先公佈邊條係觀眾投稿邊條係原創就最好
第一條觀眾投稿(仲要係拍得幾好)都已經咁大反應,俾人寫千字文話唔好睇,屌就算係游學修套電視劇我都唔見有人咁詳細分析,我驚本身想投稿嘅人會呢啲comment嚇走
真, 其實都預咗觀眾會有排他性, 但估唔到會誇張到咁
我9估阿修遲啲可能又攞呢樣嘢嚟玩, 好似上次channel需要橋咁
今日locker條片已經回勇啦,上星期係有d失水準嘅
最尾都係on9仔
一日嘈到黑係大橋同執行都高質喎
收銀500悶到hihi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞