試當真(游學修/蘇豪/許賢/火柴/Locker/Jessica)(5)

1001 回覆
73 Like 63 Dislike
我都覺得成個氣氛怪怪哋咁
都希望講多啲啲片嘅idea同拍果陣嘅趣事或者其他特別嘢
我覺得有班女多D話題鳩講幾好
好明顯係佢地尋日講哂今日冇貨啦
其實咁多女上黎應該索性比個time 係得佢地自己4個講個效果可能仲好
一開始咪靜哂
你係直接嘅就講下條片邊度悶啦 captv夠唔係條條都好睇 又要屌又唔講清楚

個人認為fb掌門人係失色咗啲 始終火柴初嘗試 但係之後嗰三條又回勇 佢地都講過youtube就係可以比你覆桌 呢條唔得咪下條做好啲囉 你呢啲comment唔係唔好 但係都要specific啲先可以改進架

知道修哥會mon po 比啲實際啲嘅建議啦
豪腎係好笑但係好似無乜綜藝感
咁實比人屌係賣女
唔通叫阿慈答佢:
-Locker嬲咁大件事冇人講

/ 因爲你地係公認互flirt緊

點答之後都好L尷
全晚重點變左係improv同locker講入行
係好睇,但係最重要關於呢個星期D片既分享就點到即止
究竟你開live個動機係乜野呀
一定爆
讀課金
越亂越好
真,謝票場我視為嗰個禮拜啲片嘅follow up,俾大家深入討論啲片嘅內容,唔係真心話台嘅臭四
好似越嚟越唔care public live咁
咩話題都點到即止,不過都係嘅,冇俾錢呀嘛
咁認真做咩,locker擺明玩野啦
係謝票場呀,唔係叫臭四場呀
其實琴日都冇講片嘅創作動機片嘅乜乜柒柒
只係佢地今日真係唔知做乜咁快end topic
槍王拍得咁正其實頭先應該講多d
想讚腎仔, 宜條片真係拍得好好
其實要幾個輪住接先有效果
而家
其實盲撐毛係應該要一齊做埋戲扮無嘢先啱
真正有優越感係應該要令到啲人俾人玩咗都唔知 講咗出嚟就唔好玩 無咗大半優越感啦
Locker 演技大爆發
講真 唔知呀慈真膠定假膠啦 但係加呢個idea會太刻意 多左
咪就係,玩inside joke就係要陰啲陰啲咁玩啲人,得有課金嘅人睇得明咁先覺得自己有優越感
要有默契先得既, 同埋阿慈本身反應慢d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞