試當真(游學修/蘇豪/許賢/火柴/Locker/Jessica)(5)

1001 回覆
73 Like 63 Dislike
但遊學修個FEEL好燥狂
覺得佢如果一發狂,要2,3個人先撳得佢住
yes, 呀慈拍左無耐姐, 重磨合緊, 一定會有進步
呀慈嗰句冇事
locker對應都好好笑
但呀慈接唔到(姐係冇睇片)就搞到好尷
本身既遊學修就係咁
個人好撚true好撚大膽,會屌7人 (所以會得罪人,依家收左火已經)
但佢唔係燥狂,唔洗驚
佢真我演繹姐
neoyau19
已驗證
創業難,守業更難
Channel開了一個好頭
接下來就是守業
所謂守業,卻是以攻代守
必須繼續革新,繼續突破
偏偏這個時候我要為月底新戲準備
真是甜蜜的煩惱

其實由年頭開始已經默默地嘗試退得更後
希望接下來的一個月可以讓他們主導更多
不論有多少支持或批評
我們都會持續變革
唯一保證不變的
就是「試當真」仝人的態度和付出

三個月走來
多謝各位認真毛同行
也多謝他們幾個陪我全力以赴的發夢
18 分鐘
要揾趙永洪管教下阿修

https://www.youtube.com/watch?v=24Cv2hrZFUo
又係咁
Captv又係做做下唔做
有戲拍 nice
屌你老母成班洗撚驚佢地無工開咩
佢地背後老細係古天樂呀
做起左咪賣盤換公司 再起另一個
大把野爆呀 想知留名
唔係都繼續咩只係要拍戲嚟緊一個月唔會參與咁多
會員都睇唔到重播既???
先唔講鐘唔鐘意咁主觀
youtube channel睇VIEW數自然反應到啦
就當佢換湯唔換藥,但主流觀眾受咁都無計,唔使搵食?
唔岩睇咪skip囉

諗下點解金剛crew會咁,試當真會咁先啦

再講你成篇野都無例子,邊條片開始令到你悶先?
時事話題,槍王咪係囉,你睇唔明唔代表無嫁

好撚憎人成日話自己咩catptv/金剛crew fans,好似係舊fans就講野一定岩
好似淨係心事台講過
去蘋果爆
可能有錢收架
我淨係認真毛咩都唔知
修哥真係撐住成個live, 開話題, 圓場, 讀留言又係佢
佢次次都係要提其他人幫手讀下留言, 睇見都辛苦
修哥加油
真金白銀租個studio
你估咁容易就走咗去咩
定啦
上次謝票live有提過下月底有野搞要減肥
望都望佢地有戲拍啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞