試當真(游學修/蘇豪/許賢/火柴/Locker/Jessica)(5)

1001 回覆
73 Like 63 Dislike

想問吓我miss咗啲咩邊到有熱烈討論睇
阿慈係咪又拍咗新片,佢Instagram story見到
佢哋有開facebook group
有條友喺個group出咗個仲長過份劇本嘅post分析條片點解唔好睇
係喎
錯 係麵都唔食識
試當真係熱狗點解連登仔唔反
又龍華軒
由captv至今嘅嘅長期拍攝場地提供者
佢點講
你入認真毛群組睇下
你班人淨係負評,冇個肯解釋下

真係好想知大家點解態度變得咁快
條友都出左兩條片講試當真
可唔可以post出嚟?已經無用facebook好多年
lm
其實我覺得好多話差咗嘅回覆都係先入為主, 講真就算豪腎自己嘅劇本都唔係條條咁9條條咁好笑啦, 不如佢哋喺live先公佈邊條係自己作, 邊條係編劇試當真啦, 如果唔係都幾肯定啲街外橋會係咁俾人雞蛋裡挑骨頭
我覺得試當真佢咪就自己有條尺
無論係投稿定係自家製都好
如果豪腎修過到自己把尺
我作為長期fans會繼續支持
真呀, 講真佢哋仲緊張過我哋啦, 你問我我覺得呢條好睇過fb同埋演技大師班添
條友講到個channel變成行咗條歪路仲愈吹愈大, 配埋張配圖漫畫講到自己係老屎忽當年獨慧眼仲可以眾人皆醉中二到爆, 咩寧願少啲片都要高質, 但問題本身captv同試當真紅嘅一個位係出片出得密, 大家都開心一個禮拜每隔一兩日就有新片睇, 依家個生態就係咁, 而同時出片少咗都唔代表一定出得好
好似之前live咁講, 出得密, 咁拍得差都好快有下一次補救, 出得少, 拍得差就係差咗, spin唔到
如果佢真係真心嬲嘅, 應該喺上次testing就出文啦, 根本就係知條片編劇唔係試當真就可以盡情雞蛋裡挑骨頭
不過佢哋都要調整下心態
始終唔係captv咁有金主
又唔同金剛crew時期佛系收課金

明白佢哋試當真而家行會員制後同收到唔少課金
加上短時間爆得太快
真會太多人左一句右一句俾意見

對我嚟講
最緊要試當真最後拍到自己想拍嘅嘢就得

利申:盲撐毛,每星期live都streamlabs課金
其實我覺得好多話差咗嘅回覆都係先入為主, 講真就算豪腎自己嘅劇本都唔係條條咁9條條咁好笑啦, 不如佢哋喺live先公佈邊條係自己作, 邊條係編劇試當真啦, 如果唔係都幾肯定啲街外橋會係咁俾人雞蛋裡挑骨頭

good suggestion
係咪豪哥寫稿俾佢講
https://www.youtube.com/watch?v=FKQBh94KNGU&feature=push-u-sub&attr_tag=wvTUYyBD1DwiHyNs%3A6

試音片《Locker主演:點嗯?步》|試當真

彩色 | 2021 | 棒球、電影、FF | 粵語 | 中文字幕 | 3’

故事簡介:Locker主演了一套電影,叫《點嗯?步》
聲演:Locker@locker_94、游學修 @neoyau19、許賢@official_huiyin、蘇致豪@official_sochiho、火柴@matchachet
試音素材:點五步 (2016)
Locker
完全同意
呢條片好睇過上一兩個星期果d好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞