試當真(游學修/蘇豪/許賢/火柴/Locker/Jessica)(5)

1001 回覆
73 Like 63 Dislike
唔怪得係咁要搵新人新橋
有無人其實到而家都係覺得jessica個風格唔夾 偶然客串還好 阿慈風格岩d有潛質 但演技默契暫時都幾大距離
無修哥, 無人講野...
真係唔夾 台詞一多就好突兀 希望可以慢慢磨合到
呢個真, 如果唔係你最好可以做到唔好俾盲撐毛以下嗰啲覺得自己因為0課/課得少做咗臭四毛囉
似die hard fans但要合作拍真係另一件事 呢d唔係時間努力就做到..以前易劉果種風格是但一條片都會明果種chemistry d tone同肢體動作真係差好遠 (唔關懷念captv事)
ca姐其實已經磨合得幾好, 可能要比d痴線婆角色佢做試下, 要搵條片係睇得出佢演技大爆發
阿慈果度我同意
依句又反而覺得無咩野 拋出黎搞氣氛睇下有無人接姐 又唔係連jer你幾句死廢老
同埋阿慈最近都報左演技班, 希望會有更大進步
又要講返angela第一次上黎個live
無修哥都傾得好地地
佢背後老細係你都對我無影響
佢拍出黎係我覺得值得比錢既咪課金囉 佢自負盈虧定打人工分紅關我撚事?
個inside joke根本就係班盲撐毛嘅問題
修哥都講咗你哋班仆街自己識笑就好 唔好講出嚟
今晚謝票場真係唔合格
成日冇嘢講靜晒
遲下如果修哥唔得閒做live嘅話都唔知撐唔撐到一個鐘
利申:盲撐毛
Ca姐世一
如果係真既

好彩佢老細係古天樂
搵次修哥唔好上啦, 就睇下豪腎lock全場帶住個live, 逼佢地講
阿莎同angela仲傾得比較自然
你講既後者比前者有潛質 其實都有d認同
但老實通 現階段就覺得兩個都唔係好夾件事
但又話返轉頭 又唔係我係件事入面 點去斷定佢之後有無進步 所以唯有信游學修眼光
好提議
所以我好想修哥下次缺席謝票場
逼豪腎擔大旗
咪變咗以前金剛傾咁
咁應該要缺席兩次先有成效睇
應該好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞