試當真(游學修/蘇豪/許賢/火柴/Locker/Jessica)(5)

1001 回覆
73 Like 63 Dislike
要2個內向既人變外向,不斷講野
相信佢地好辛苦

一係就主持得好怪
一係就CHOK個外向MODE,但唔係做自己
佢背後老細係你老母都冇影響啦
On9
咪又係咁睇
同意
希望佢哋多啲搵番易劉拍啦 咁嘅組合個chemistry好懷念
見了好多comment 都話多得游學修lead 住乜乜乜咁

其實冇左佢自然係另一種化學作用
最撚緊要有腎仔同豪哥
靈魂黎

探熱槍擊案 兩個抗疫英雄帶出個message 真係好deep
要諗幾秒消化 再get 到個諷刺位
帶俾觀眾呢個過程冇得頂

全香港冇其他channel 比得上
上面都有講之前試過 其實效果唔錯
果次係修哥一返到黎就即刻收哂聲
姐係有修佢地就比修主導 無其實佢地自己都頂到 不過無先會頂
佢兩個高班d
幕前經驗豐富十倍
可惜唔會主力拍網片
會有好多痴線佬屌Creamy

唔想佢上黎受氣
修唔係度, 腎仔會主導, 上次都係咁
https://youtu.be/eueq7a4MbC0

其實豪腎lock 開頭果個半鍾三個人做live 都ok
不過後尾Angela 上黎搶哂focus 所以大家遺忘左
creamy應該唔會啦,佢同sunny日日拍片咁濟
劉應該出一兩下鏡都仲得,拍足一日應該無時間
豪哥以前玩辯論比賽
謝票場試吓做lead應該冇問題
creamy 同sunny 兩個日日拍片接job
應該忙過劉
頂又提上次live阿慈又係咁
電影業啲老屎忽搞合拍片整死咗港產片
佢地長搞先有出路, 睇返啊修VLOG講嘅野, 我好希望佢做到
即興好難既
但佢同Angela 做live 水準高好多
其實今日整體效果都麻麻..
我廢撚事搵邊個quote
有班人成日講自己幾時開始已經係captv,金剛crew fans, 以前啲片乜乜柒柒
幾多橋以前用咗, 幾多橋俾人玩過
舊橋唔用得, 新橋又嫌悶, 人地幾條友度橋度得幾日就要拍
好心你俾啲時間啦 創作唔係變魔術
你做觀眾唔expect你諗人地幕後點整, 但睇完我講嘅野希望你俾啲空間
頭先仲要見到有條傻鳩搵周星馳黎比
我屌你屌到你縮返入老母個肚再爬返出黎求我唔好再屌
你知唔知拍一套戲度劇本度幾撚耐, 做幾耐research
開會開幾多次俾人ban幾多次先搞掂
到拍嗰陣又要改呢樣改個樣
希望呢班人用吓腦再講野啦
教父
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞