試當真(游學修/蘇豪/許賢/火柴/Locker/Jessica)(5)

1001 回覆
73 Like 63 Dislike
4月26號生日之謎:
https://www.google.com/search?q=facebook+426&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=zh-hant-hk&client=safari

啲人仲係咁問是咪@kayan9896個生日…
kayan9896 9月生日啦
成條片嘅亮點
個樓主都pin返自己係9up啦,其實你地係咁搞到作者被自殺為乜?
呢條就係一條好普通講述情侶相處嘅片, 特登set到冇扭橋冇金句,純粹sell ca姐
locker變做人富
ca姐變做童童
豪腎變做阿冰/J/麗英
結局打鳩佢變做拎刀插佢
成條片冇違和感
其實呢條片好仆街
明顯係locker唔甘心淨係可以做on9仔,豪腎就特登搵個閪劇本比佢做主角,之後劣評如潮就可以永遠叫佢做返on9仔算
我反而覺得Locker演出冇咩問題
問題喺Jessica到
明顯佢係carry唔到發癲式嘅埋尾
出到嚟冇乜效果

呢方面佢要請教吓腎仔
腎仔喺呢方面簡直係專家
扮癲佬真係要睇返 CAPTV熱戰

蘇豪同許賢太出色
其他人擔正即刻差一個碼
結尾場打鬥直頭係NG嚟,Locker嗌「Sorry Sorry」之後兩個都笑嘅

申:秉承試當真精神… 我覺得冇咩問題
其實睇到咁認真會唔會太辛苦
本身都係啲輕鬆鳩片CHANNEL
我鍾意kaya9896
其實係香港啲人小氣,外國玩到Russo Brothers自己都笑住comment返條Honest trailer
豪哥!
studio呢個位係幾靚有少少日系feel
kayan
呀屌 sorry 手殘
走先? 唔準走!你係咪要返屋企開冷氣!?
叛徒locker
kayan9896話唔鍾意戇鳩仔Locker冇機lu
講咩?
呢部絕對係冷氣機遙控!
呢個故事雖然講唔出啲咩大道理,但係至少可以話畀你聽
夏天!真係!熱到人都癲!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞