[Viu TV] 女神降臨(2)

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
我覺得個轉校生應該係葡萄朱靜可以大翻身,就玩踢爆
有講過朱靜走咗之後,舊校個bitch就轉蝦佢
p牌like唔到留個言話你知我笑撚咗
Yes I think she is more suitable to act like a bad guy
呢句真心邊個可以對修豪唔心動
佢對女朋友真係好好好好好
但係修豪都一早講左佢唔鍾意秀貞 鍾意嘅人係朱靜
係朱靜係咁推佢去秀貞度
而家又重蹈覆轍
自己搞唔掂秀貞 又唔同修豪講
到你開條件 問人係咪可以為自己連fd都唔要
修豪即刻答你係 你又屌番人咁當機立斷
媽呀
朱靜你唔好要修豪啦 你要你啲fdfd子 我幫你要左修豪佢
我都想睇佢哋有報應
我都係咁話
咁樣對我地修豪bb
恰人嗰條女世美都幾煩膠
都唔係有緣相遇
漫畫修豪已經同朱靜講左係放唔低佢所以番黎搵佢
究竟真實會唔會有個咁好嘅修豪
我都想遇到個
一定唔會好似朱靜咁收兵
偶然遇見的一天
金秘書
觸及真心
建議你唔好睇start up
唔係會想死
虐過女神一億倍
然後為左金宣虎要由頭睇晒兩日一夜
我諗係秀貞向朱靜介紹 有新轉校生都係喺佢間中學轉過嚟
然後嗰個轉校生問人呢度係咪有個女仔係轉校過嚟叫任朱靜?

sorry for 1999

其實秀貞未黑化到超級勁嘅希望佢及早回頭
(都已經見到set咗名係女朋友同埋同朱靜嘅合照,快啲死心啦
[Viu TV] 女神降臨(3)
https://lih.kg/2368988

推得咁鬼快
書峻今集送外賣俾個妹好sweet摸頭
喂呀 咁無可能唔睇
start up主角係阿虎同嫲嫲
啲劇勁正!
忍到男女一荒謬情節(or簡單啲飛晒佢地)就可以有個好好J嘅阿虎
(sorry for )
講開又講 然後我見到呢個 (cannot unseen所以不能只有我看到)

朱靜派唔好打我
好似
屌笑撚到仆街
Startup真係人生睇過令我最嬲嘅戲
唔係金宣虎真係堅持唔到落去重記得屌咗幾個po
女神降臨啲編排合理好多
至少修豪對女主好又溫柔
快去另一個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞