[Viu TV] 女神降臨(2)

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
係中間停咪open ending
希望佢走正常路線
其實佢咁寫寫下都唔想睇
都係想睇果兩條仔點對女豬好姐
無啦啦彈個程咬金出嚟
無啦啦咁黑化個角色姐係想人退坑
仲要韓劇最鍾意真係次次重要時刻都比人撞破
咁多年啦可唔可以改下啲套路
寧願佢open ending比個season two我
因為真係好睇
煲劇一完咗我又會好空虛無咗動力挨翻學
睇左頭3集覺得好好睇 好多笑位 劇情同角色描寫都好睇過江南美人好多
新嗰兩首ost starlight同i'm missing you
大家鍾意邊首多啲
如果要揀 真係好難揀
但聽哂全首黎講 我都係揀i'm missing you
我仲期待去日本呢嘅劇情
漫畫好睇在佢地差一啲一齊個陣就要分開
唔知點解好鍾意呢啲分開幾年再有緣相遇返嘅劇情
唔知電視大結局會唔會就係修豪去日本 書竣做番練習生 朱靜讀化妝學系
我估會happy ending 喎
佢而家同漫畫都已經咁大出入
有Happy ending都唔奇
其實我都唔寄望書竣同朱靜會一齊/朱靜會鐘意書竣
只係希望朱靜可以欣賞書竣嘅人品同付出
當佢係好朋友
so far朱靜對書竣有時好嫌棄
我等緊11集預告首歌
我覺得唔會講去日本嘅劇情
感覺去日本嘅原因唔存在 突然加個咁嘅劇情好似好奇怪
雖然夾硬要話去日本返嚟又一齊返唔係唔得
加句”3年後”就搞掂
但得返6集講嚟會好rush 又有咁多其他人物關係可以加插
機會好似唔太大
劇集得16集 冇辦法啦
漫畫可以拖但韓劇定咗幾多就幾多集數
各位有冇啲同女神降臨差唔多feel,輕鬆搞笑又sweet嘅劇推介
希望啦
如果編劇去問個作者嘅,修豪神就應該玩完
個作者係書竣派fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞