[Viu TV] 女神降臨(2)

1001 回覆
25 Like 6 Dislike

睇得出絲你真係好鐘意黃仁燁
Same here
但係黃仁燁就,emm,我18again睇佢嗰時 俾李到晛食住,個形象仲未散,無咩好感
如果係車銀優個樣加書峻性格就完美
要睇,真,套劇好感動
冇計 太靚仔

本身都係書峻派
冇諗過黃仁燁可以做得成個書峻真人出曬黎
為咗佢點都要頂住睇埋
唔可以為咗垃圾劇情而唔睇靚仔
咁都叫一無所有 佢冇朱靜炸喎 但有屋企人同初瓏班朋友
我諗遲啲可能會寫埋佢出道
同埋又唔係所有人都成雙成對
會唔會寫修豪繼續寫歌 跟住比書竣吖嗱你估
其實你係咪車銀優hater
成日咁講會搞到其他人對車銀優好反感
lm結局返黎睇
屌,我忠實fans黎架
我只係唔明點解書竣咁受歡迎姐
我係單純覺得佢屋企人身體唔好,自己要負擔醫藥費
一開始仲要放棄自己夢想
好朋友又死咗,仲要以為係另一個fd害死佢,連fd都冇埋

漫畫起碼都叫同女主一齊過又有做下model同繼續練唱歌

又唔係一定要一齊先好嘅
只不過係企書峻派就覺得慘啲咁

最好就寫佢出道實現夢想啦
我都對眼又電 聲又好聽
其實換角度睇 修豪媽媽死埋 屋企係有錢但老豆好衰害死埋佢朋友
本身朋友唔多嘅佢比書竣誤會害死世延變番得佢一個
劇入面佢都話本身想做音樂架 不過世延死咗佢做唔到
其實修豪都好慘
我諗絲打係因為好鍾意書竣所以咁覺得
鍾意梗係就肉緊佢啲
同埋都好睇大家對有嘅定義係咩~
其實佢2個都好慘,無啦啦死左個朋友,搞到連夢都唔想再追
朱靜都係,生暗瘡姐使唔使咁樣bully佢
呢樣我都同意嘅成套嘢啲人都好慘
啲配角反而唔慘
其實佢哋3個都好得意 希望大家最後有好嘅結局啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞