[Viu TV] 女神降臨(2)

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
最後應該唔會話秀貞奸計得逞嘅
不過個個轉學生會唔會都被女二引誘去爆朱靜秘密
其實唔可以話比人搶咗嘅 修豪本身又唔係中意佢就唔係屬於佢啦 同埋劇入面咁睇應該係咁修豪細個就中意朱靜啦
同埋朱靜喺第10集唔係想講比佢聽咩 不過秀貞見到朱靜想攞條鍊出嚟個下打斷佢炸喎
真 心痛修豪
啱啱煲完江南美人直落追呢套
呢兩套都真係幾似
我個心好痛啊
第9集咁sweet 第10集就突然咁intense

Btw有冇人覺得朱靜ff修豪同佢分手個度好好笑 個個都勁浮誇
睇嗰到笑到抖唔到氣
個劇情再加埋啲經典狗血音樂
醜開有心理陰影係咁架啦
我覺得幾寫實
大家企左係正常人既角度去睇就覺得好衰
但無諗過佢俾人欺凌既心理壓力有幾大
今集睇到好心痛雖然中間餃子個part真係笑死
好似係青春校園劇特色黎
我覺得好正常喎
以朱靜以前傻人bully 轉左校先接觸到朋友
同埋有仔溝
唔識處理加自卑心態 見佢成日話女二靚就覺
曲都比你講到直一直
最心痛 同朱靜公園嗰part
朱靜 問 修豪 ''可以做到不去做我討厭的一切嗎?"
修豪勁快答到"如果可以呢"
完全感受到修豪有幾鍾意朱靜
但朱靜仲要串鳩佢
之後仲要講"如果我係要繼續 係咪我地就唔可以繼續拍拖"

修豪ah
修豪個下如果可以呢 真係好肯定咁講出嚟
首先 大家討論一下劇情 你又唔洗太激動既
我認為由頭到尾個重點都係修豪會唔會鍾意佢
如果修豪唔鍾意佢 其實青梅竹馬代表啲咩
書峻阿😭睇到好鬼肉赤😭

想知呢到有冇巴打一樣鍾意書峻
Agger 修豪由頭到尾都冇中意過佢 咁其實真係佢自己一廂情願 同埋其實係話佢哋由細識到大 兩家屋企人比較熟姐 其實可能青梅竹馬都講唔上
佢原本都唔鐘意修豪 係修豪安慰完佢之後又係修學旅行好似俾秀雅點醒咗 之後就變咗鐘意修豪同埋一個bitch

狗血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞