[Viu TV] 女神降臨(2)

1001 回覆
25 Like 6 Dislike

明白
有少少面盲 第十集預告 轉校生係咪之前幫手蝦朱靜果個
巴打你都幾入戲
話煩膠嗰個係修豪唔係銀優
演技對比劇入面其他角色係遜色啲係事實喎不過一定係有進步嘅
你使唔使睇返你自己啲留言你點樣話韓書竣

漫畫我唔知啦 冇睇過
但淨劇來講 根本 男一女一 就由頭到尾係互相鍾意
女一係冇鍾意過男二

放過我啦
唔好似漫畫咁搞到女主成個bitch咁,淨返6集最好係KO左守貞,比書峻做明星,同埋suho朱靜pair

呢pair
漫畫同劇都揀唔到
兩個都好有魅力
不過電視劇版嘅書竣真係勁圈粉
朱靜真係睇到人好燥底
又要等一星期
以前坐佢前面個個
女二真係
見到人地電話set女朋友仲要特登聽
Po相上Ig
朱靜諗住坦白自己拍拖就
即刻搶先一步講自己比老竇打然後帶出想表白
成日假笑完就即刻變面
Btw包餃子嗰度我睇緊啲乜
包餃子包左10分鐘,cls
女二唔笑個樣真係即刻變到好閪
女二真係好仆街,聽人哋女朋友電話嗰度

其實真係唔怪得朱靜收埋收埋,自己一路比人bully已經好無自信, 咁難得先搵到個真心鍾意佢嘅男朋友, 而家又比女二阻頭阻勢⋯
個訪問真係好可愛!
就係因為佢完全做到書峻種反差先咁鍾意姐嘛
點解會有人咁可愛都有痴線

性格立體到
一般視覺

其實仲有

From fb
條友轉校又咩居心
我覺得佢放棄出道係因為世延因為做偶像死咗所以好憎做藝人 但係佢好鐘意音樂
係㗎,俾啲信心自己
都係講事實啫 佢人設有啲位令人好忟
你都識話你係佢嘅狂熱fans啦 所以所有嘢都可以接受佢
一開頭嗰陣書俊都煩膠㗎 喺咁jer住修豪
書竣派都有講依個問題 唔會因為鍾意佢就盲撐

有啲可能講得偏激咗 同埋唔係個個都係佢嘅fans無留意佢之前嘅作品 總之喺依部戲覺得佢唔好戲就唔好㗎啦

你想聽好話 唔激心嘅 建議你開個修豪專屬post
希望個轉校生唔會做啲乜等睇11
細佬又話唔中意醜女
沉哂船
我幾中意
女二捉到佢心理 仲扮曬嘢特登送髮圈俾朱靜
難得好似有個好朋友咁...逼死佢咩
放屁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞