[Viu TV] 女神降臨(2)

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
我覺得男一男二同女主
角色設定有少少似繼承者們
ost5幾好聽
我覺得會係咁
修豪神只係得呢個缺點
細佬嗰到笑撚咗 討好修豪有名牌衫著 討好書竣有高雲
其實朱靜都好sad 以為自己終於有朋友 結果人哋當佢懵丙
第一二集心諗書竣唔係真心鍾意朱靜 大家唔會偏男二多啲啦啩 自己都從來冇試過有second lead syndrome 結果收咗皮由食飯個句wowowow頭髮就唔好食到啦個句開始心動 到旅行抹眼淚嗰到我真係屌你老母 利申由100%修豪派變書竣派
書竣派留名
呷少少好好睇好搞笑 。但呷得太過龍又會好似今集最尾個15分鐘咁 亂咁發脾氣 仲殃及無辜書峻
女主又係衰咩都收收埋埋自己唔開心嘅,下下驚無左個fd咩都唔講,輕鬆就咁講句比修豪聽:守珍同我一樣都中意你呀 你好好地對人同佢講清楚+處理咗佢啦!
就搞撚點無咁多誤會啦
但如果朱靜一開始就係素顏勁樣衰 書峻應該真係唔會鍾意佢
可能會笑番修豪鍾意個醜女
所以對我嚟講 修豪呢點真係冇得輸
100% 中意朱靜成個人 有時什至覺得佢寧願見到朱靜素顏
真係好正
一到星期四五就好想快啲OT完返去睇劇
琴日OT完睇到第九集又笑又甜
開心曬又好期待下集
今朝返工追post見到大家講到第十集咁
唔開心咗成日
返工辛苦完唔想睇劇都唔開心
但朱靜以前俾人bully過
通常呢類人都係偏向有乜都唔講
我覺得幾符合人設
係 同埋佢比較自卑 覺得女二靚啲
我諗佢係怕如果修豪知道女二都鍾意佢嘅話 修豪會揀守珍
好似佢嗰終極ff咁
同時又怕傷害咗嗰好唔容易有嘅好朋友
依集有笑有淚
唔好唔開心啦 絲打
見到兩個靚仔咩都開心返曬
But in this drama, her personality is kind of bad since her character requires her to act like a bitch who destroys the relationship between 牙災 and Woo Do Hwan
先討好修豪 裝靚嗰身去溝高雲
跟住再討好書俊 加速到手
剪輯師fail左
我都係第一次企男二 仲要對住咁強嘅男主
所以書俊真係好撚正
正到仆街
如果個轉校生仲爆朱靜咁佢就真係大仆街,明明自己之前係舊學校都比人笑樣衰又知道俾人杯個種難受感,咁都仲恰女主嘅話 書峻/修豪應該會殺左佢
呢段係第9集出現左不過改編左做教朱靜點modeling
整體上嚟講跟本就係 修豪愛朱靜多撚過朱靜愛修豪
修豪真係好愛佢先可以講出用咩都可以換取朱靜唔同第2個男人玩, 平時又成日保護+呷醋+實現朱靜想要嘅野
多謝你 連登有愛
一陣就開嚟睇
其實都唔算亂發脾氣
書竣明知修豪同朱靜拍拖仲親近朱靜
朱靜當佢好朋友 但修豪知唔係咁單純
都好難唔嬲
利申 書竣派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞