[Viu TV] 女神降臨(2)

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
唔怪得你之前收咁多負皮啦

真,好多書竣派負皮我
신신커플 飯 留個靚名
重點係你下面句說話
修豪派其實冇問題
係冇乜必要眨低書竣
各花入各眼啫
今集朱靜啲表現睇到好燥 咩都收埋唔講 係到自己咁多內心戲 人地想揾你傾就講講下自己走左去 書竣聽佢同修豪嘅事一定唔好受 仲要安慰佢
好多人都攻擊修豪啦,又話木口木面 又話無演技,一係就話煩膠。
個d無負皮架

唔明點解書竣咁受歡迎姐,唉
算啦,明既
都係各有各鍾意姐,唔使迫所有人都鍾意書豪嘅
不過我好貪心嘅,我兩個都要
炒車想點 炒高啲呀屌
女二黑化想搞死女主定點
定係坦白講清楚就無事
修豪*
冇迫既
真係各有各好

我而家先明
睇黎小弟真係唔知女人心
希望最後唔好開放式結局 起碼比suho 朱靜pair
下集個個醜女係咪變靚咗
之前見到有人post多條女出嚟
我都係咁諗緊
但寫佢變靚嘅目的係咩
佢唔係應該係秀貞用嚟威脅朱靜嘅咩
絲打講咗我想講嘅嘢

有幾次都叫人俾下面 我想知你想我哋俾咩面
書竣派只係讚下書竣 都無話去捧高書竣踩修豪

你話你唔知點解咁多人鍾意書竣
睇咗咁多 你唔係唔明㗎 只係你覺得樣係最重要
但唔係個個都係咁認為

鍾意自然就會鍾意㗎啦 唔會因為你講講下我就會鍾意佢
可能你話私下車銀優唔係咁
咁我哋依家睇緊劇啊嘛 大家睇到嘅討論嘅就係劇入邊嘅嘢

唔係針對你 但係你有時真係幾敗壞車銀優嘅好感
希望佢一直單向
只愛修豪神
尤其係suho拍拖之後多左好多表情,好cute
Love this character personality more!!! More suitable to her
有冇人覺得琴日修豪書竣喺朱靜屋企門口對望Dom地之後跑走好傻仔好cute好搞笑
剪指甲
好QQ 嫌棄腳趾甲
如果佢哋兩個做返朋友應該好正 兩大男神
黃仁燁真係書竣真人版
佢對單眼皮鳳眼真係好電
雖然個樣好壞但心底其實係好溫暖
就好似係狼嘅外表但小綿羊嘅內心咁

之前睇到黃仁燁訪問片,佢答啱咗有禮物收
一打開係pokemon佢勁開心成個小朋友咁
睇樣完全唔知佢係個咁可愛嘅人
好中意黃仁燁依種反差同書竣真係好似
Sorry, 激咗

但係點架,姐係我可以敗左車銀優嘅好感,係咪太高估我啊
仲有d成鬼日話車銀優個d又點計先,我係車銀優嘅狂熱fans實燥架。又話煩膠,又話冇演技,又話木口木面,其實都好唔尊重姐。咁算唔算敗左黃仁燁d好感
得罪講句 而家tvb都唔撚會咁拍
拍左實比人笑同整meme
都係講一兩句姐,唔理佢哋咪得囉 唔使佢哋每一次講都去留言叫佢地俾面你嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞