[Viu TV] 女神降臨(2)

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
佢個臥蠶
標題改黃viu會唔會冇咁confuse?
書竣派留名
係,漫畫入面嘅佢哋情侶個陣都咁吵鬧下,好sweet
修豪fans揮手
其實我想修豪同書竣都有個好結局
修豪同朱靜叫做經歷過生死(漫畫)
劇入面朱靜跳樓個到,雖然朱靜最後決定唔死
但第一個拯救朱靜心靈嘅人,第一個愛上朱靜素顏嘅人
興趣一樣,朱靜又可以係修豪面前做返自己
素顏都可以
修豪神好正
唔係,我係鍾意書竣嘅眼神夠壞
又皮褸又校霸又電單車又當眾flirt女主
一個眼神就殺死人,要型嘅時候又好sexy,要可愛時又好qq
當然,佢心底裡暖到爆都有加分

一直都係team seojun,由佢出場個一刻已經係
仲有佢把閪聲,好撚正
明嘅,望到你個名己經明曬

亂入下先

宣虎其實好型,但點解靠start up先爆紅
真係明?

Salute
睇the king 鐘意左禹棹煥 可惜一拍完劇就入伍 又要等多年

https://www.instagram.com/p/CBUpxy1D23q/?igshid=jk7qmzilqvkn
影袞cp好正
係咪得我一個一睇到修豪就好燥
靜係識發脾氣 朱靜喊第一時間係質問
無論嬲定開心都係同一個表情 塊面硬左咁
書竣真係完勝
矛錯佢同娜莉都好正

不過我鍾意袞乙cp多啲佢地好real
睇完the king鍾意咗金高銀我老婆仔
唔講其他劇了費事影響其他人
今日係Youtube loop咗好耐書竣首To You My Light
Gay
宣虎打手全面進場
睇完start up 睇埋佢過千萬view 既kiss戲(瘋了 因為你) 真係不得了
https://youtu.be/Ciy3rV75tCU
巴有興趣睇多d 可以去隔離po繼續傾
金宣虎討論區 (1) 韓志平你係我地永遠既男主角
https://lih.kg/2316404
漫畫修豪
劇 本身修豪(車銀優真係太靚仔)但係成日對書峻心動因為真係好型

女仔係鍾意啲大膽同埋主動嘅男仔

其實係有
遇過好多性格好痴線嘅男人
又係啲曖曖昧昧 忽冷忽熱
Flirt完又無左回事
下下去唔去下一步嗰種
真心
修豪係贏在靚仔有錢細心
溝女方面太被動好唔掂
當現實生活中無咁嘅外表財力嘅人
溝女又溝到咁
真係彩佢有味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞